Пн-Пт: з 9:00 до 19:00 Мы уже закрыты, но снова откроемся что бы радовать вас завтра в 10:00
Сб: з 10:00 до 16:00
Нд: вихідний
UA
RU
UA
RU
UA
RU
UA
RU
UA
RU
Київ, вул. Олекси Тихого 42а, м. Шулявська
Пн-Пт: з 9:00 до 19:00
Сб: з 10:00 до 16:00
Нд: вихідний
UA
RU

Блокуйте та приховуйте програми на своєму iPhone за допомогою App Lock

03.04.2024

iOS надає розробникам API для блокування програм за допомогою Face ID або Touch ID. Однак не кожна програма має цю опцію, і немає способу повністю приховати програми з вашого пристрою. На щастя, «App Lock» — це проста, але потужна програма, яка допомагає користувачам захистити та навіть приховати будь-які програми на своїх iPhone та iPad. 

App Lock приносить довгоочікувану функцію для користувачів iOS: можливість повністю приховати програми або заблокувати їх за допомогою Face ID або Touch ID. Додаток не покладається на складні модифікації чи хитрощі. Натомість він використовує API екранного часу для контролю доступу до програм і налаштувань системи.

Відкривши App Lock, ви побачите список усіх програм, встановлених на вашому iPhone або iPad. Подібно до налаштувань екранного часу , блокування додатків відображатиме ваші додатки, упорядковані за категоріями, що полегшить приховання чи блокування кількох додатків одночасно. Наприклад, ви можете приховати всі свої банківські програми лише кількома дотиками, вибравши категорію «Продуктивність і фінанси».

[blog-product-4128,4096,4073,4053-title-new_product]

Перша вкладка програми дозволяє блокувати ваші програми за допомогою біометрії, тоді як друга вкладка «Приховати» повністю приховує вибрані вами програми – навіть із бібліотеки програм. Вибравши програми, які потрібно заблокувати або приховати, торкніться «Пуск», і готово.

Крім інтуїтивно зрозуміліших налаштувань Screen Time, основною перевагою App Lock є те, що він негайно блокує додатки, тоді як Screen Time змушує користувачів встановлювати ліміт часу для додатків перед їх блокуванням. Звісно, щоб отримати доступ до додатків або показати їх, потрібно знову відкрити App Lock, який захищено біометричними даними та PIN-кодом.

App Lock також має розширені параметри для блокування встановлення та видалення програм, вимкнення покупок у програмі та обмеження змін до налаштувань iOS.

app-lock-iphone

Ви можете спробувати App Lock безкоштовно . Однак для розблокування повної версії програми потрібна платна підписка. Це трохи дорого, але воно того варте через свої функції конфіденційності та безпеки. Варто зазначити, що для цього потрібен iPhone або iPad з iOS 16 або новішої версії.

Блог