Пн-Пт: з 9:00 до 19:00 Мы уже закрыты, но снова откроемся что бы радовать вас завтра в 10:00
Сб: з 10:00 до 16:00
Нд: вихідний
UA
RU
UA
RU
UA
RU
UA
RU
UA
RU
Київ, вул. Олекси Тихого 42а, м. Шулявська
Пн-Пт: з 9:00 до 19:00
Сб: з 10:00 до 16:00
Нд: вихідний
UA
RU

Новинки від Marshall: нові флагманські навушники Major V та Minor IV

22.04.2024

Компанія Marshall вразила світ виходом двох легендарних пар наушників - накладних Major V та бездротових Minor IV TWS. Все так само точно, як у музиці, де поруч з мажором завжди є мінор, Marshall підготувала унікальний музичний виступ,представивши своїм шанувальникам бездротові навушники преміум-класу.

Marshall-Major-V-Minor-IV

Навушники Major V

Накладні навушники Marshall Major V здивували світ своїм вражаючим часом автономної роботи понад 100 годин, відомою надійною конструкцією, можливістю зарядки через USB-C та бездротовою зарядкою. З урахуванням популярності серії Major, сполученої з культовим звуком Marshall та надзвичайною тривалістю роботи, навушники Marshall Major V призначені на успіх.

Marshall оголосила про свої нові накладні навушники, що відзначаються надійністю, складною конструкцією та мінімальними спотвореннями звуку. Навушники Major V оснащені настроюваною кнопкою "M", яка дає користувачу доступ до різних функцій та програм Bluetooth від Marshall. За замовчуванням ця кнопка активує Spotify Tap, але користувач може налаштувати її для доступу до еквалайзера чи голосового помічника.

Marshall-Major-V

Навушники Marshall Major V оснащені великими 40-міліметровими динамічними перетворювачами. Вони забезпечують високоякісне звучання в частотному  діапазоні від 20 Гц до 20 кГц, з чутливістю 106 дБ та підтримку Bluetooth LE Audio. 

Одним з головних оновлень є грандіозна автономність, навушники Marshall Major V обігнали попереднє покоління навушників Marshall Major ІV з його 80 годинами. А для повного заряджання навушників знадобиться 3 години.

Marshall-Major-V

Навушники Marshall Minor IV

Справжні бездротові навушники Marshall Minor IV отримали оновлений вигляд, підтримку Bluetooth LE Audio, понад 30 годин роботи без підзарядки та функцію збереження заряду, яка автоматично подовжує час відтворення за умови її активації через додаток. Крім того, у додатку легко налаштовуються елементи керування та оновлюється мікропрограма навушників.

Компанія змінила дизайн амбушюр та ножиці Marshall Minor IV задля кращої посадки у вусі і відповідно для більшого комфорту користувачів. Навушники тепер розташовані під кутом, краще прилягають до вушного каналу та стали більш водонепроникними.

Marshall-Minor-IV

12-мм динамічні драйвери підтримують підключення навушників Marshall Minor IV до кількох пристроїв одночасно за допомогою багатоточкового підключення Bluetooth. Як і Marshall Major V, вони сумісні з Bluetooth LE Audio.

Золота кнопка «M» можна налаштувати, за замовчуванням вона позначається як Spotify Tap, але її можна змінити для доступу до попередніх налаштувань еквалайзера або голосових помічників.

marshall-minor-IV

Деякі можуть вибрати навушники Marshall Major V - міцні, з неймовірною автономністю та потужним фірмовим звучанням. З іншого боку, Marshall Minor IV пропонує компактність, комфортний дизайн, збалансований звук та покращену автономність до 30 годин. Таким чином, Marshall Minor IV можуть краще підійти для користувачів, які шукають бездротові навушники преміум-класу.

Ціна навушників Marshall Major V становить 149€, а модель Marshall Minor IV коштує 129€.

Обидві моделі навушників вже доступні до попереднього замовлення на офіційному сайті Marshall. В продажу вони з'являться 23 квітня.

[blog-product-5616-title-new_product]

Блог