Пн-Пт: з 9:00 до 19:00 Мы уже закрыты, но снова откроемся что бы радовать вас завтра в 10:00
Сб: з 10:00 до 16:00
Нд: вихідний
UA
RU
UA
RU
UA
RU
UA
RU
UA
RU
Київ, вул. Олекси Тихого 42а, м. Шулявська
Пн-Пт: з 9:00 до 19:00
Сб: з 10:00 до 16:00
Нд: вихідний
UA
RU

Dyson представила фен Supersonic Nural із захистом шкіри голови

19.03.2024

Компанія Dyson представила нову версію свого популярного фена Supersonic, яку назвали Supersonic Nural. Ця модель відрізняється наявністю інтелектуальних функцій, спрямованих на догляд за волоссям.

У новому фені використовуються ToF-сенсори, які вимірюють відстань до голови і автоматично регулюють температуру повітряного потоку, щоб уникнути пошкодження волосся та шкіри.

dyson-supersonic-nural-3

Крім того, пристрій автоматично вимикається, коли його кладуть на поверхню, і запам'ятовує вибрані налаштування для певних насадок.

Також були внесені зміни до дизайну: тепер у задній частині є прозора панель з RGB-підсвічуванням, яка змінює колір відповідно до температури.

Supersonic Nural має функцію захисту шкіри голови, завдяки інтелектуальним датчикам, які контролюють нагрівання та потік повітря, щоб уникнути пошкоджень. Температура знижується до 55 градусів, що, за словами компанії, є оптимальною для швидкості сушіння волосся та комфорту шкіри.

dyson-supersonic-nural-1

Фактично, незалежно від відстані між феном і волоссям, інфрачервоний промінь визначає температуру сушіння волосся, щоб забезпечити однаковий результат.

У фені також є акселерометр, який визначає положення у просторі. Якщо фен покласти на підлогу, він тимчасово вимикається. Усі насадки магнітні та підходять для будь-якого типу волосся, а налаштування автоматично змінюються залежно від використовуваної насадки.

dyson-supersonic-nural-4

Блог