Пн-Пт: з 9:00 до 19:00 Мы уже закрыты, но снова откроемся что бы радовать вас завтра в 10:00
Сб: з 10:00 до 16:00
Нд: вихідний
UA
RU
UA
RU
UA
RU
UA
RU
UA
RU
Київ, вул. Олекси Тихого 42а, м. Шулявська
Пн-Пт: з 9:00 до 19:00
Сб: з 10:00 до 16:00
Нд: вихідний
UA
RU

Топ найкращих програм для малювання на вашому iPad

03.06.2024

Як ви, мабуть, вже знаєте, Apple нещодавно випустила нові iPad разом з Apple Pencil Pro. Це важлива подія для цифрових художників. Якщо ви цифровий художник і хочете максимально використовувати свій iPad, ось добірка найкращих творчих програм, які допоможуть вам розпочати.

Procreate

Якщо з якоїсь причини ви можете вибрати лише одну мистецьку програму для свого iPad, ми б запропонували програму Procreate. Особливо, якщо ви плануєте створювати растрове мистецтво.

Procreate дуже простий у використанні. Це найбільший плюс. Вбудовані елементи керування жестами в поєднанні зі звуженим інтерфейсом дозволяють легко зосередитися на вашій творчості без потреби перебирати меню.

І ще є пензлі, які ви можете отримати для Procreate. Одним з плюсів є високоякісні упаковки для пензлів, наприклад, від Ittai Manero або Retro Supply.

Procreate — це програма з одноразовою оплатою, яка коштує лише 13$. У світі, де, здавалося б, усе було підштовхнуто до моделі підписки, мати програму, яка оплачується один раз, справді дивно та цінується .

Знову ж таки, він більше призначений для ілюстраторів, а не для дизайнерів, яким потрібно працювати у векторних форматах, але не хвилюйтеся, дизайнери. Я дістав тебе з наступним.

procreate

Affinity Designer 2

Не кожен може працювати в растеризованих форматах зображень. Іноді доводиться працювати у векторі. Affinity Designer, тепер офіційно Affinity Designer 2, доступний для iPad.

Тим не менш, коли вам потрібно зробити дизайн наклейок або футболок для клієнтів або друзів, для друку, він повинен бути векторним.

Affinity Designer має більшість функцій, які я шукаю у векторі, також оплачується один раз і коштує лише 18,49 доларів США.

Звичайно, якщо вам подобається Affinity Designer, ви можете ознайомитися з іншими їхніми програмами, зокрема растровим редактором зображень Affinity Photo та програмою для настільних публікацій Affinity Designer. Ви можете придбати кожну за 18,49$ або отримати універсальну ліцензію Affinity V2 за 164,99$, яка включає ліцензії для версій кожної програми для iPadOS, macOS і Windows.

designer-ipad

ArtRage Vitae

Якщо ви прийшли в цифровий світ з більш традиційного середовища, ви можете скористатися ArtRage Vitae.

Фарби ArtRage Vitae поводяться набагато схожіше на справжні фарби, ніж будь-що інше. Є кілька неймовірних цифрових художників, які використовують виключно ArtRage Vitae або старішу версію ArtRage, і створили справді фантастичні роботи.

І при одноразовій вартості 4,99$ це також досить низька інвестиції.

artrage-xl

Adobe Fresco, Photoshop та Illustrator

Більшість наших читачів знайомі з найпотужнішими продуктами Adobe, Photoshop та Illustrator, і немає потреби їх довго обговорювати.

Photoshop стає кращим з кожним оновленням, майже для всіх основних завдань програми для iPad цілком достатньо. Але, на мить, давайте поговоримо про Fresco. Fresco — це програма Adobe для цифрового мистецтва для iPad. Adobe знайшла час, щоб прислухатися до відгуків художників і переробити його, щоб зробити його життєздатним конкурентом Procreate. Найбільша претензія полягає в інтерфейсі, через не так інтуїтивно зрозумілий дизайн але з більшою практикою можна навчитися обходити те, що не подобається.

Найбільша перевага Fresco полягає в тому, що він містить найкращі пензлі, які можна побачити за межами Procreate. Над створенням дивовижних пензлів Adobe працювала з фаворитом індустрії дизайну та майстром ілюстрації Кайлом Т. Вебстером. Серйозно — вони фантастичні.

Але незважаючи на те, що Fresco чудова, у неї є величезний недолік.

Продукти Adobe доступні лише за передплатою, і це може бути серйозним питанням, коли стільки творчих програм оплачуються одноразово. Fresco, наприклад, коштує 10$ на місяць, якщо ви хочете отримати повний доступ.

Adobe Fresco-Photoshop-Illustrator

Dudel Draw

Незважаючи на те, що Dudel Draw не є традиційним мистецьким додатком, він є неймовірним мистецьким інструментом як для початківців, так і для досвідчених художників.

Якщо ви тривалий час займаєтеся творчістю, швидше за все, ви знаєте, що одна з найважчих справ — це почати, а чиста сторінка альбому чи полотно може бути досить страшним.

Dudel Draw усуває цю тривогу, надаючи вам випадкову одноколірну фігуру та вказуючи вам перетворити її на малюнок.

Це чудовий спосіб надихнути на миттєву творчість і послідовність, оскільки ви можете робити це раз на день або кілька разів на день. Вироблення постійних звичок у мистецтві потребує часу, але отримання щоденних підказок дійсно може допомогти.

 

Dudel Draw абсолютно безкоштовний і працює як на iPhone , так і на iPad. Звісно, ​​це дещо примітивно, ви отримуєте лише один інструмент для пера, але якщо вам просто потрібно щось, що допоможе розпочати вашу творчість, це варто взяти.

Dudel-Draw

Блог