Пн-Пт: з 9:00 до 19:00 Мы уже закрыты, но снова откроемся что бы радовать вас завтра в 10:00
Сб: з 10:00 до 16:00
Нд: вихідний
UA
RU
UA
RU
UA
RU
UA
RU
UA
RU
Київ, вул. Олекси Тихого 42а, м. Шулявська
Пн-Пт: з 9:00 до 19:00
Сб: з 10:00 до 16:00
Нд: вихідний
UA
RU

Все про watchOS 10

03.07.2023

Все, що ти любиш. Як ніколи

Комплексний оновлений дизайн програми для отримання додаткової інформації з першого погляду. Розширені показники, перегляди та досвід для велосипедистів. А також ідеї для психічного здоров’я та здоров’я зору. Це найбільше оновлення з моменту появи Apple Watch.

AppleWatch10 1

Корисніше та потужніше

Програми, які не залишають без уваги жодного куточка.

Програми, які вам подобаються, із абсолютно новим виглядом

Практично кожен додаток було переосмислено. Тепер програми використовують увесь дисплей для створення нових місць для вмісту, тож ви можете бачити та робити більше швидше, ніж будь-коли.

AppleWatch10 2

Smart Stack

Отримуйте потрібну інформацію саме тоді, коли вона вам потрібна, з будь-якого циферблата. Просто поверніть Digital Crown, щоб відкрити віджети в Smart Stack.

Швидший спосіб отримати доступ до Центру керування

Активуйте Центр керування з будь-якої програми, просто натиснувши бічну кнопку.

AppleWatch10 3

Циферблати

Щастя - це Снупі на зап'ясті

Подивіться, як Снупі та Вудсток реагують на погоду та навіть активізуються з вами.

Розглядайте час як низку прекрасних кольорів, які змінюються протягом дня за допомогою трьох різних шарів, що накладаються один на одного.

AppleWatch10 4

AppleWatch10 5

Велоспорт

Перегляньте нові показники з сумісними аксесуарами Bluetooth

Автоматично підключайтеся до аксесуарів із підтримкою Bluetooth, щоб додати каденції, швидкості та потужності до свого режиму тренування.

Новий перегляд тренувань у зонах потужності

Коли буде виявлено вимірювач потужності, Apple Watch автоматично оцінить вашу функціональну порогову потужність — найвищий рівень інтенсивності, який ви можете підтримувати протягом години. Ця інформація дає змогу Power Zones показувати, у якій зоні ви перебуваєте, і відстежувати, скільки часу ви проводите в кожній зоні, щоб підвищити продуктивність.

AppleWatch10 6

Ваші показники їзди на велосипеді, оптимізовані для iPhone

Почніть тренування на велосипеді зі свого годинника, і воно автоматично відобразиться як Live Activity на вашому iPhone. Торкніться його, і він займе весь дисплей, що полегшить перегляд ваших показників під час поїздки.

 

AppleWatch10 7

Піші прогулянки

Нові види в додатку Compass

Перегляньте тривимірне зображення того, де ви були, за допомогою Elevation View. Отримайте приблизну інформацію про те, де у вас останній прийом був за допомогою маршрутних точок стільникового з’єднання. І залишайтеся на зв’язку завдяки новій маршрутній точці, яка дає вам знати, куди ви можете зробити екстрений виклик.

Інформація про маршрут

Шукайте та знаходьте важливі відомості про найближчі маршрути в США, зокрема назву, довжину, час, набір висоти, складність, фотографії тощо.

Топографічні карти

Досліджуйте гори, долини, озера та річки в США, включно з стежками, контурними лініями, висотою та визначними місцями.

Сповіщення про висоту

Отримуйте сповіщення, коли ви перевищите певний поріг висоти.

AppleWatch10 8

Психічне здоров'я

Емоційне усвідомлення

Подумайте про свій душевний стан, щоб створити стійкість і покращити своє самопочуття.

AppleWatch10 9

Зареєструйте свій душевний стан

Прокрутіть привабливі візуальні елементи, які допоможуть вам вибрати, як ви себе почуваєте, щоб записати свої миттєві емоції та щоденний настрій. Слідкуйте за сповіщеннями та ускладненнями на циферблаті.

Уявлення про ваше психічне здоров'я

У програмі «Здоров’я» на iPhone або iPad подивіться, як ваш душевний стан може співвідноситись із факторами способу життя, такими як час, проведений удень, сон, фізичні вправи та хвилини уважності.

Створено для конфіденційності

Ваші дані про психічне здоров’я залишаються на вашому пристрої та шифруються, коли Apple Watch заблоковано паролем. І ніколи не ділиться без вашого дозволу.

AppleWatch10 10

Здоров'я зору

Корисний інструмент, щоб пролити світло на короткозорість.

Подивіться час, проведений при денному світлі

Міопія, або короткозорість, зазвичай починається в дитинстві. Але один із способів зменшити ризик — це заохотити дитину проводити більше часу на свіжому повітрі. Датчик зовнішнього освітлення в Apple Watch тепер може вимірювати час у денний час. За допомогою Family Setup батьки можуть стежити за цим, навіть якщо їхня дитина не має iPhone.

AppleWatch10 11

Блог