Пн-Пт: з 9:00 до 19:00 Мы уже закрыты, но снова откроемся что бы радовать вас завтра в 10:00
Сб: з 10:00 до 16:00
Нд: вихідний
UA
RU
UA
RU
UA
RU
UA
RU
UA
RU
Київ, вул. Олекси Тихого 42а, м. Шулявська
Пн-Пт: з 9:00 до 19:00
Сб: з 10:00 до 16:00
Нд: вихідний
UA
RU

Dyson Airwrap Complete Long Diffuse Multistyler: все про новий стайлер

01.12.2023

Бренд Dyson володіє бездоганним експертним рівнем в інноваціях у сфері догляду за волоссям, і це виражено без вагомого перебільшення. Компанія вкладає всі можливі зусилля в те, щоб забезпечити вашим зачіскам неймовірно привабливий вигляд, не завдаючи при цьому жодної шкоди волоссю.

Під час розробки своїх стайлерів, фенів та випрямлячів, Dyson враховує всі різновиди волосся, виявляючи дбайливість про кожен їх аспект. Використання стайлерів від Dyson дозволяє мінімізувати витрати часу та зусиль під час сушіння та укладання волосся.

В результаті всі, хто використовує продукцію цього бренду, отримують захоплюючий ефект: стильні, чудово виглядаючі зачіски та здорове, блискуче волосся – це переконливе доказ.

Чесно кажучи, нова модель Dyson Airwrap Complete Long Diffuse Multistyler викликає враження, як справжній подарунок як для волосся з довгим прямим типом, так і для поціновувачів кучерявого стилю.

Компанія вже вдосконалила всю свою лінійку мультистайлерів для різних типів волосся, будь то коротке, довге чи будь-яке інше, додавши нові насадки та приголомшливі, неповторні кольори. І ось нас чекає ще один приємний сюрприз.

Новий мультистайлер виглядає вражаюче в нікелево-мідному кольорі та має потужний арсенал насадок, ідеальних для створення гладких хвиль, локонів, кучерів та завитків. Серед них виділяється крутезний дифузор салонного рівня та велика кругла щітка для надання об'єму волоссю.

dyson airwrap-complete-long-dffuse-multistyler

Нові насадки Dyson Airwrap Complete Long Diffuse Multistyler

Новий стайлер Dyson Airwrap Complete Long Diffuse Multistyler отримав 6 насадок в комплекті, які чудово підходять для різних стилів зачісок: 

- насадка-гребінець із широкими зубцями; 

- жорстка розгладжуюча щітка; 

- довгий циліндр Airwrap 30 мм;

- розгладжуюча багатофункціональна насадка з ефектом Coanda; 

- новий дифузор;

- нова велика кругла щітка для збільшення об’єму. 

dyson airwrap-complete-long-dffuse-multistyler

За допомогою ніжної розгладжуючої щітки ви зможете досягти прямого гладкого вигляду волосся, тоді як використання жорсткої розгладжуючої щітки дозволить вам позбутися завивки та розправити волосся.

Циліндр Airwrap дарує можливість створювати об'ємні локони та ніжні хвилі. Мультифункціональна насадка Coanda розгладжує та вирівнює волосся, непомітно ховаючи будь-які надокучливі волосинки під довгими локонами. З використанням насадки із широкими зубцями ви можете дбати, зберігати та створювати кучері, надаючи їм об'єм, а також подовжувати кучеряве та хвилясте волосся під час сушіння.

dyson airwrap-complete-long-dffuse-multistyler

Нові насадки – це справжня революція. Дифузор Airwrap розроблено для рівномірного розподілу повітря, ефективно імітуючи природний процес сушіння. Він не лише мінімізує завивання волосся, але й витончено підкреслює природні хвилі, кучері та завитки. Контроль розподілу повітря забезпечується через сітку в основі разом із зубцями, які спрямовуються в різних напрямках, надаючи укладці професійний вигляд.

Велика кругла щітка створена для творення пружних пляжних хвиль, об'єму та форми. Її нова конструкція із тонкою щетиною направляє повітря глибоко в волосся, надаючи максимальний об'єм та міцність. Це також створює напругу, сприяючи формуванню волосся під час висихання. Зокрема, це ідеальне рішення для тих, хто має довше волосся, спрощуючи процес укладання завдяки збільшенню об'єму. Сполучення густоти щетини та контрольованого повітряного потоку гарантує оптимальний контроль за гладкістю волосся.

До комплекту нового стайлера, окрім шести насадок, входять щітка для очищення фільтра та кейс для зберігання фірмового синього кольору.

І хороша новина, нові насадки сумісні з першим поколінням стайлерів Дайсон і їх можна купити окремо.

Блог