Пн-Пт: з 9:00 до 19:00 Мы уже закрыты, но снова откроемся что бы радовать вас завтра в 10:00
Сб: з 10:00 до 16:00
Нд: вихідний
UA
RU
UA
RU
UA
RU
UA
RU
UA
RU
Київ, вул. Олекси Тихого 42а, м. Шулявська
Пн-Пт: з 9:00 до 19:00
Сб: з 10:00 до 16:00
Нд: вихідний
UA
RU

Новинка від Garmin: велокомпьютер Edge 1050

16.07.2024

Компанія Garmin, світовий лідер у галузі GPS-навігації, представляє свій найяскравіший і найрозумніший велокомп'ютер – Edge® 1050. Серед нових можливостей Edge 1050 – функції, що сприяють об'єднанню велосипедного товариства. Наприклад, користувачі можуть отримувати повідомлення про небезпеку від інших велосипедистів та порівнювати результати під час групових поїздок за допомогою таблиці лідерів. Інтелектуальні функції включають прокладку маршрутів, Garmin Pay™ і вбудований динамік з дзвінком.

Разом веселіше

Метою Edge 1050 зробити поїздки велосипедом ще цікавіше за допомогою функцій для об'єднання велоспільноти.

- GroupRide (групові поїздки) дозволяє підтримувати зв'язок із товаришами-велосипедистами через обмін повідомленнями. Пристрій також визначає місцезнаходження в реальному часі і дозволяє надіслати повідомлення про аварію іншим учасникам поїздки, щоб вони могли швидко дістатися товариша, який потребує допомоги. Таблиці лідерів на підйомах та дотепні бейджі, такі як Speed ​​Racer (найвища максимальна швидкість), Chatterbox (найактивніше використання функції обміну повідомленнями GroupRide), Worker Bee (найдовше обертання педалей) та інші додають елемент гри в поїздку.

- Отримуйте на екран велокомп'ютера повідомлення про небезпеку на дорозі від інших велосипедистів, наприклад, про вибоїни або повалені дерева, а також попередьте товаришів про перешкоди на шляху.

edge1050

Що нового:

- Оновлений дизайн: яскравий 3,5-дюймовий рідкокристалічний дисплей доповнює ергономічну конструкцію зі скошеними краями, жорсткими суцільнометалевими кнопками та змінним кріпленням на чверть оберту.

- Безконтактні платежі Garmin Pay: не шукайте готівку; платіть за покупки в кафе або магазинах, просто торкнувшись екрану Edge.

- Прокладка маршрутів: швидко створюйте маршрути за допомогою чутливого сенсорного екрану велокомп'ютера, змінюйте різні накладання карт відповідно до ситуації.

- Типи дорожнього покриття: Edge відображає асфальтовані та ґрунтові дороги на екрані, а також сповіщає про майбутні ґрунтові ділянки.

- Специфічні маршрути: Ви можете створювати маршрути під конкретний тип поїздки, наприклад, через гори, гравійними або асфальтованими дорогами.

- Менеджер карт з підтримкою Wi-Fi: Додайте, змінюйте та оновлюйте додаткові карти через Wi-Fi® прямо на велокомп'ютері Edge.

- Вбудований динамік: використовуйте інтелектуальні підказки для тренувань та подорожей, а також попереджайте велосипедистів та пішоходів про своє наближення за допомогою велосипедного дзвінка на пристрої.

garmin-1050

Тренуйтеся з максимальною віддачею

Edge 1050 оснащений преміальними показниками продуктивності, які допомагають велосипедистам оптимально організувати своє тренування. Використовуйте дані про витривалість у реальному часі, щоб контролювати рівень навантаження та вносити зміни до тренувального процесу. Функція Power Guide тепер враховує параметри вітру та поточний рівень витривалості велосипедиста коригування цілей за потужністю як реального часу.

Garmin-Edge-1050-guidon

ClimbPro дозволяє переглядати відстань та градієнт кожного підйому, а функція Climb Explore допомагає знаходити найближчі підйоми як на пристрої, так і на Garmin Connect. Удосконалені показники динаміки їзди допомагають краще розуміти ефективність ваших тренувань. Крім того, новий пристрій дозволяє записувати кількість стрибків, відстань стрибка, Grit® та Flow™ та інші метрики для гірського велосипеда.

Більше можливостей із інтелектуальними функціями

Для більшої впевненості у поїздках Edge 1050 пропонує різні функції, такі як виявлення аварій, LiveTrack та сумісність з велосипедними радарами та розумними ліхтарями Varia™. Залишайтеся на зв'язку з друзями та родиною навіть у місцях без покриття мережі, з'єднавши велокомп'ютер Edge із супутниковим комунікатором inReach®. У разі екстреної ситуації можна відправляти SOS-повідомлення до цілодобового координаційного центру порятунку Garmin. Велокомп'ютер Edge 1050 легко підключається до інтелектуальних велотренажерів Tacx®, що дозволяє комфортно тренуватися у приміщенні. Встановіть пристрій під свої потреби, завантажуючи поля даних, програми та віджети через програму для смартфонів Connect IQ™ Store.

edge-1050-leak-leading-image

Блог