Пн-Пт: з 9:00 до 19:00 Мы уже закрыты, но снова откроемся что бы радовать вас завтра в 10:00
Сб: з 10:00 до 16:00
Нд: вихідний
UA
RU
UA
RU
UA
RU
UA
RU
UA
RU
Київ, вул. Олекси Тихого 42а, м. Шулявська
Пн-Пт: з 9:00 до 19:00
Сб: з 10:00 до 16:00
Нд: вихідний
UA
RU

Dyson представила навушники OnTrac із опцією кастомізації

22.07.2024

Dyson представила другу модель бездротових накладних навушників OnTrac із можливістю персоналізації. Нова модель оснащена змінними амбушурами та зовнішніми накладками на чашки різних кольорів.

OnTrac зовні схожі на попередню модель Zone. Оголів'я має три виступи: лівий і правий містять елементи живлення, а центральний є м'якою підкладкою для голови.

Навушники забезпечують «найкраще у своєму класі» шумозаглушення завдяки системі з восьми мікрофонів. Для більш точної налаштування доступне використання програми.

Dyson OnTrac

Автономність

Подовжений час автономної роботи забезпечується завдяки двом високоефективним літій-іонним батареям, розташованим в оголов'ї, що також сприяє рівномірному розподілу ваги для комфортного носіння. Навушники можна повністю зарядити через порт USB-C за 3 години. Також підтримується швидка 10-хвилинна зарядка, яка забезпечує додатково до 2,5 годин відтворення.

dyson-ontract-3

Звук

Повнорозмірні навушники Dyson OnTrac обладнані 40-міліметровими динаміками, які відтворюють частоти від 6 Гц до 21 000 Гц.

Широкий діапазон частот дозволяє насолоджуватися як глибокими басами, так і чіткими високими частотами.

dyson-ontrac-2.1960x

Спеціальна конструкція з нахилом до вух забезпечує покращену передачу звуку.

Навушники можна підключати дротовим способом через адаптер 3,5 мм-USB-C, хоча окремого роз'єму для навушників немає.

Для Bluetooth-підключення підтримуються кодеки SBC, AAC і LDHC.

dyson-ontrac-1

ANC

Усі останні новинки, включаючи преміальні моделі, оснащені адаптивним шумозаглушенням. Але Dyson пішла ще далі. Для досягнення неймовірного рівня шумопоглинання модель обладнана вісьмома мікрофонами!

Ці мікрофони відстежують навколишній шум 384 000 разів на секунду, активно усуваючи фоновий шум. Крім того, ще два мікрофони забезпечують кристально чистий звук під час дзвінків і підтримують адаптивний режим прозорості.

Dyson OnTrac (1)

OnTrac будуть доступні в чотирьох кольорах: CNC Aluminum, CNC Copper, Ceramic Cinnabar і CNC Black Nickel. Однак вибір амбушюр і зовнішніх накладок набагато ширший. Одну пару змінних накладок можна придбати за $49.

Самі навушники коштують $500. У комплект Dyson OnTrac входить спеціальний кейс для перенесення.

dyson-ontrac

Блог