Пн-Пт: з 9:00 до 19:00 Мы уже закрыты, но снова откроемся что бы радовать вас завтра в 10:00
Сб: з 10:00 до 16:00
Нд: вихідний
UA
RU
UA
RU
UA
RU
UA
RU
UA
RU
Київ, вул. Олекси Тихого 42а, м. Шулявська
Пн-Пт: з 9:00 до 19:00
Сб: з 10:00 до 16:00
Нд: вихідний
UA
RU

Garmin представла розумний далекомір для гольфу Approach Z30

08.07.2024

Garmin оголосила про запуск у продаж нової категорії товарів для гольфу. Мова йде про інтелектуальний лазерний далекомір Approach Z30, який, працюючи в парі зі смарт-годинниками для гольфу, розширює можливості гравця. Новий гаджет допоможе по-новому поглянути на поле та ще впевненіше, ніж раніше, контролювати ситуацію, отримуючи дані для покращення якості гри.

Approach Z30 швидко та точно зчитує відстань у діапазоні до 400 ярдів (приблизно 366 м). Гравці завдяки видошукачеві отримують шестикратне збільшення зображення. Коли фокус зафіксований на прапорці, пристрій вібрує, повідомляючи про це.

garmin (8)

Завдяки функції Range Relay далекомір передає дані про відстань до прапорця на сумісні смарт-годинники або в мобільний додаток Garmin Golf. На підключеному пристрої, крім дальності, також можна переглянути лазерну дугу дистанції, яка візуально відображає положення прапорця та дає гравцю уявлення про все, що відбувається навколо нього.

Далекомір Garmin розрахований на тривале використання в полі за будь-якої погоди. Йому не шкодять сонячне світло та вітер. Навіть якщо годинами ллє дощ, рівень водозахисту IPX7 дозволяє пристрою нормально працювати. Ресурсу змінної батареї CR2 вистачить на 1 рік експлуатації.

Продаж лазерного далекоміра Approach Z30 вже стартувала з рекомендованою роздрібною ціною 399,99$.

Що вам сподобається, так це:

- Доступ до основної інформації, що дозволяє визначити, як краще виконати удар (відстань до прапорця, а також до передньої та задньої частини грина).

- Розрахунок оптимальної відстані для кожного удару (опція PlaysLike) з урахуванням змін висоти. Якщо потрібна ще більша точність, можна використовувати сумісний пристрій для визначення дистанції PlaysLike з урахуванням щільності повітря, яка впливає на дальність польоту м'яча.

3-garmin-approach-z30-1

- Швидка синхронізація з сумісними пристроями. Approach Z30 через функцію Range Relay легко синхронізується з додатком Garmin Golf та смарт-годинниками. У каталозі Garmin представлено багато моделей годинників, які оснащені розширеними функціями для відстеження гольфу. Це не тільки спеціалізована гольф-серія Approach (популярні версії S70, S62, S42), але також універсальні спортивні годинники Fenix 7, Epix (Gen 2), преміум-годинники MARQ (Gen 2) та інші.

- Виробник подбав про зручність використання далекоміра, оснастивши його вбудованим магнітним кріпленням. Завдяки цьому під час їзди на гольф-карі гравцеві буде легше зберігати пристрій. Також у комплекті Approach Z30 передбачено футляр з карабіном, який можна прикріпити до сумки для гольфу під час прогулянки по полю або після завершення раунду.

- У випадку, якщо ви загубили далекомір, функція "Знайди мій Garmin" допоможе знайти пристрій, визначивши через додаток Garmin Golf його останнє відоме місцезнаходження.

Декілька слів про програму Garmin Golf

Компанія Garmin надає гольфістам можливість користуватися преміальними функціями на пристрої Approach Z30 через спеціальну програму. Оформивши платну підписку, вони можуть стати учасниками програми, що надає доступ до безлічі додаткових опцій. Наприклад, з'являється можливість бачити на дисплеї телефону або пристрою Garmin напрямок ухилу поля. Це важливо для правильного розрахунку того, наскільки далеко відлетить м'яч після удару, а також для визначення найкращого кута підходу до прапорця.

Щоб отримати членство в Garmin Golf на місяць, потрібно зробити внесок у розмірі 9,99$ США. Річна підписка коштує 99,99$.

garmin-predstavliaie-rozumnyi-dalekomir-dlia-holfu-approach-z30-81673752118746

Блог