Пн-Пт: з 9:00 до 19:00 Мы уже закрыты, но снова откроемся что бы радовать вас завтра в 10:00
Сб: з 10:00 до 16:00
Нд: вихідний
UA
RU
UA
RU
UA
RU
UA
RU
UA
RU
Київ, вул. Олекси Тихого 42а, м. Шулявська
Пн-Пт: з 9:00 до 19:00
Сб: з 10:00 до 16:00
Нд: вихідний
UA
RU

iPhone 15 Pro: ціна, порт USB-C, титан і багато іншого

12.07.2023

Очікується, що Apple представить лінійку iPhone 15 у вересні. Як зазвичай, очікується, що моделі Pro і Pro Max матимуть широкий спектр нових функцій, включаючи порт USB-C, чіп A17 Bionic, титанову раму тощо.

Нижче ми підсумували п’ять найкращих нових функцій, які, за чутками, будуть доступні для моделей iPhone 15 Pro.

Порт USB-C: 

Ходять чутки, що моделі iPhone 15 Pro мають порт USB-C, що забезпечує більш універсальний стандарт зарядки. Очікується, що на моделях Pro порт USB-C підтримуватиме принаймні USB 3.2 або Thunderbolt 3 , що призведе до значно більшої швидкості передачі даних через дротове з’єднання порівняно з існуючими iPhone з портом Lightning.

Кнопка дії: 

За чутками, моделі iPhone 15 Pro оснащені настроюваною кнопкою дії, як Apple Watch Ultra. Ця кнопка замінить перемикач «Дзвінок/Без звуку», який є на кожній моделі iPhone з 2007 року. Користувачі, ймовірно, зможуть призначати кнопку для різних системних функцій, таких як «Дзвінок/Без звуку», «Не турбувати», «Ліхтарик», «Режим низького енергоспоживання», і більше.

Титанова рамка: 

Другою функцією Apple Watch Ultra, яку очікують моделі iPhone 15 Pro, є титанова рамка проти нержавіючої сталі на iPhone 14 Pro. Кажуть, що титанова рама має більше матового покриття.

Чіп A17 Bionic: 

Очікується, що моделі iPhone 15 Pro будуть оснащені чіпом Apple A17 Bionic нового покоління. Повідомляється, що чіп буде виготовлено на основі вдосконаленого 3-нм процесу TSMC для значного підвищення продуктивності та енергоефективності порівняно з 5-нм чіпом A16 Bionic у моделях iPhone 14 Pro.

Надтонкі рамки: 

За чутками, моделі iPhone 15 Pro мають ще тонші, злегка вигнуті рамки навколо дисплея .

До презентації лінійки iPhone 15 залишилося близько двох місяців, і, можливо, з’являться чутки про додаткові функції, тож слідкуйте за нашим оглядом iPhone 15 Pro.

1 (91)

Ціна iPhone 15 Pro Max

Технічний аналітик Джефф Пу у своїй нещодавній дослідницькій записці повідомив про те, що iPhone 15 Pro Max, наймовірніше, буде дорожчим за модель iPhone 14 Pro Max.

iPhone 14 Pro Max  у 2022 році стартував з позначки 1 099$, Джефф Пу передбачає, що саме майбутня модель Pro Max від Apple матиме вищу ціну. 

Обидві моделі Pro з лінійки 15 матимуть технологію телеоб’єктивів як частину масиву з трьох камер. Очікується, що ‌iPhone 15 Pro‌ Max матиме ексклюзивний перископічний об’єктив, який забезпечуватиме оптичне збільшення від 5-кратного до 6-кратного, це є суттєвим покращенням у порівнянні з 3x-кратним збільшенням в моделях iPhone 14 Pro‌.

Система перископічних об’єктивів використовує основний об’єктив для зйомки фотографії з кутовим дзеркалом або призмою, яка відбиває світло під кутом 90 градусів у бік другої лінзи, а та, в свою чергу, надсилає його на датчик зображення. Датчик зображення та додаткова лінза розташовані з боку всередині айфона, щоб збільшити фокусну відстань.

Джефф Пу очікує, що Apple розпочне масове виробництво iPhone 15 вже в серпні, як і в попередні роки, і традиційно представить нову лінійку iPhone у вересні. Аналітик передбачає, що Apple випустить майже 84 мільйони одиниць у другій половині 2023 року, а дві моделі iPhone 15 Pro та iPhone 15 Pro Max, можуть стати найпопулярнішими моделями з нової лінійки в перші кілька місяців після запуску.

З повідомлень та чуток ми вже знаємо, що всі чотири моделі ‌iPhone 15‌ отримають по одному з нових кольорів, матимуть порт USB-C, eSIMдинамічний острів та більш вигнуту рамку, а от в моделях Pro очікуються: титанова рама,  новий Чіп А 17, збільшення оперативної пам'яті, оновлений Чіп U1 для інтеграції з Apple Vision Pro, настроювана кнопка Дії, покращення сканера LiDAR тощо.

Блог