Пн-Пт: з 9:00 до 19:00 Мы уже закрыты, но снова откроемся что бы радовать вас завтра в 10:00
Сб: з 10:00 до 16:00
Нд: вихідний
UA
RU
UA
RU
UA
RU
UA
RU
UA
RU
Київ, вул. Олекси Тихого 42а, м. Шулявська
Пн-Пт: з 9:00 до 19:00
Сб: з 10:00 до 16:00
Нд: вихідний
UA
RU

Як нова програма Apple Watch Home виглядає та працює в watchOS 10

08.09.2023

Сім оригінальних програм Apple Watch були оновлені разом із watchOS 10, однією з яких є програма Home. Велике оновлення приводить Apple Watch HomeKit у відповідність з iPhone. Слідкуйте за тим, як виглядає та працює нова програма Apple Watch Home.

watchOS 10 суттєво оновлює  роботу Apple Watch  із  новими інтерфейсами віджетів , функціями психічного здоров’я, такими як  відстеження настрою ,  новими циферблатами та оновленими програмами, такими як Погода , Акції , Карти, Повідомлення, Світовий годинник , Пульс та ін. додому.

Щоб нагадати, ось головний екран програми watchOS 9 Home:

watchos-9-apple-watch-home-app

Після того, як минулого року ми отримали капітальний ремонт програми Home з iOS 16 для iPhone, цього разу настала черга Apple Watch для оновлення HomeKit до watchOS 10.

Як програма Apple Watch Home виглядає та працює в watchOS 10

WatchOS 10  вже доступна в бета  -версії, але пам’ятайте, що якщо ви встановите її на Apple Watch, ви не зможете повернутися до watchOS 9. Докладніше про  встановлення бета-версії читайте в нашому посібнику .

  • Під час запуску нової програми Home у watchOS 10 канали камери розташовуються вгорі, далі чотири швидкі кнопки для клімату, освітлення, безпеки та динаміків, а ваші улюблені пристрої HomeKit розташовані нижче.
  • Проведіть пальцем до самого верху, щоб побачити кнопку Intercom
  • Торкніться стрілки назад у верхньому лівому куті, щоб переглянути категорії та всі ваші кімнати
  • Торкніться пристрою HomeKit у новій програмі, щоб увімкнути/вимкнути його (заблокувати/розблокувати, відкрити/закрити тощо), або торкніться піктограми …, щоб отримати точне керування такими речами, як термостати та світло.

Ось як новий додаток Apple Watch Home виглядає та працює в watchOS 10:

Головний екран із відеоканалами вгорі. Ви можете торкнутися каналу, щоб побачити ближче, або торкнутися в нижньому правому куті розділу відео, щоб побачити всі ваші камери HomeKit.

new-apple-watch-home-app-1

Далі розташовані швидкі кнопки для категорій клімату, освітлення, безпеки та динаміків. А вгорі праворуч показано, як виглядають плитки пристроїв HomeKit із новою програмою Home у watchOS 10.

Нові категорії швидкого доступу для клімату, освітлення, безпеки та динаміків дуже зручні з кнопками вгорі, щоб виконувати такі дії, як вимкнути все світло або призупинити всі динаміки.

new-apple-watch-home-app-2

Повернувшись на головний екран, проведіть пальцем до самого верху, щоб побачити кнопку Intercom, і торкніться стрілки назад, щоб побачити Home, Favorites і Scenes, а потім усі ваші кімнати.

new-apple-watch-home-app-2

Для окремих пристроїв ось як виглядає натискання піктограми, щоб отримати ручне керування. Деякі пристрої матимуть кілька елементів керування, між якими можна гортати:

new-apple-watch-home-app-4

А ось як виглядає керування такими пристроями, як розумні замки та освітлення з регулюванням яскравості:

new-apple-watch-home-app-5

Загалом, це чудове оновлення, яке зрівняє роботу Apple Watch HomeKit з iOS.

Набагато простіше швидко побачити, що відбувається у вашому домі, отримати доступ до пристроїв і керувати ними. 

Блог