Пн-Пт: з 9:00 до 19:00 Мы уже закрыты, но снова откроемся что бы радовать вас завтра в 10:00
Сб: з 10:00 до 16:00
Нд: вихідний
UA
RU
UA
RU
UA
RU
UA
RU
UA
RU

Якими будуть нові AirPods?

05.07.2024

Незважаючи на те, що в 2023 році не було суттєвих змін у лінійці AirPods, Apple готує серйозні зміни на цей рік. Головним заголовком оновлень у 2024 році буде повна зміна лінійки AirPods початкового рівня. Ось усе, що ми знаємо на даний момент.

AirPods 4 з’являться пізніше цього року

За словами Марка Гурмана, вже цього року Apple припинить випуск AirPods 2 і AirPods 3 і замінить їх двома різними варіантами AirPods 4.

airpods-pro-2-vs-airpods-pro-airpods-3

Дизайн

Повідомляється, що моделі AirPods 4 матимуть дизайн, який «схожий на суміш» AirPods 3 і AirPods Pro, включаючи короткі ніжки. Жоден із варіантів AirPods 4 не матиме змінних наконечників, як AirPods Pro, але вони «пропонуватимуть покращену посадку».

Як щодо функцій? Bloomberg каже, що Apple планує відрізнити дві моделі AirPods 4 кількома різними способами. AirPods 4 вищого класу забезпечуватимуть шумозаглушення, а модель нижчого класу — ні.

Обидві версії AirPods 4 включатимуть новий зарядний футляр, який використовує USB-C для зарядки. Однак зарядний чохол, який входить до комплекту AirPods 4 вищого класу, також матиме вбудовані динаміки для покращеної інтеграції Find My. Як правило, Apple випускає нові AirPods приблизно в той же час, що й нові iPhone у вересні.

Також Apple працює над недорогою версією AirPods, яка буде випущена в 2024 році.

airpods-pro-2-vs-airpods-pro-airpods-3

А як щодо AirPods Pro та AirPods Max?

Також у 2024 році Apple випустить нову версію AirPods Max. На жаль, єдиною зміною тут буде перехід від Lightning до USB-C для зарядки. За даними Bloomberg , Apple не планує інших оновлень для AirPods Max цього року. AirPods Max продовжуватимуть використовувати той самий чіп H1, який вони використовували з 2020 року, а це означає, що вони продовжуватимуть втрачати низку сучасних функцій AirPods.

Подейкуюють Apple не планує оновлення до 2025 року. Ця версія включатиме новий дизайн і новий чіп, серед інших нових функцій. Ці нові функції можуть включати можливості, орієнтовані на здоров’я, наприклад,  пов’язані зі здоров’ям слуху.

[blog-product-4437,2689,1640,-title-new_product]

Блог

Київ, вул. Олекси Тихого 42а, м. Шулявська
Пн-Пт: з 9:00 до 19:00
Сб: з 10:00 до 16:00
Нд: вихідний
UA
RU