Пн-Пт: з 9:00 до 19:00 Мы уже закрыты, но снова откроемся что бы радовать вас завтра в 10:00
Сб: з 10:00 до 16:00
Нд: вихідний
UA
RU
UA
RU
UA
RU
UA
RU
UA
RU
Київ, вул. Олекси Тихого 42а, м. Шулявська
Пн-Пт: з 9:00 до 19:00
Сб: з 10:00 до 16:00
Нд: вихідний
UA
RU

Новинка навушники Dyson з вбудованим очищувачем повітря

24.05.2023

Компанія Dyson, виробник побутової техніки, представила незвичайний для себе продукт - навушники Dyson Zone. Вперше їх показали у березні, але повноцінний анонс відбувся лише зараз.

Deson Zone

Що ж собою являє Dyson Zone? 

Новий продукт є гібридом бездротових навушників та маски для фільтрації повітря. Тепер можна буде насолоджуватися улюбленою музикою та дихати очищеним повітрям (маска допоможе убезпечити від вірусів, бактерій та інших шкідливих мікроорганізмів). Для боротьби з вірусами у пристрої встановлені спеціальні компресори, які всмоктують повітря через фільтри, які складаються з двох шарів, а потім направляють два потоки очищеного повітря до носа та рота людини. Компанія стверджує, що фільтри якісні та можуть усунути 99% шкідливих частинок.

Їхня головна "фішка" - вбудована маска для очищення повітря, яка кріпиться до навушників магнітами і за необхідності знімається. Усередині неї фільтри (розраховані на 12 місяців використання, перш ніж виникне потреба їх замінити) та компресори, які прокачують повітря зі швидкістю 9750 об/хв і видаляють пилок, пил та інші частинки розміром до 0.1 мікрона.

Ну а навушники мають 40-міліметрові неодимові динаміки, 11 мікрофонів та систему активного шумоподавлення, яка допоможе знизити сприйняття зовнішнього шуму до 38 дБ.

Deson Zone

Скільки навушники пропрацюють?

Це залежить від того, скільки використовувалася фільтрація. Якщо використовуються тільки навушники, автономність доходить до 50 годин. А якщо одночасно підключити і систему очищення повітря, то час автономної роботи скоротиться на 1,5-4 години залежно від того, який вибраний режим.

Deson Zone

Аудіосистема навушників 

Аудіосистема має рівень шумопоглинання до 38 децибелів і оснащена 40-міліметровими неодимовими динаміками. Шумозаглушення використовує мікрофони для захоплення шуму та створює інвертований сигнал. Цей протилежний сигнал потім впроваджується в джерело звуку, таким чином "видаляючи" навколишній шум. За допомогою супутньої програми MyDyson можна регулювати аудіо за трьома рівнями: Dyson EQ, Bass Boost і Neutral. На момент запуску навушники підтримуватимуть аудіокодеки SBC, AAC і LHDC, а також Bluetooth 5.0.

Новинка буде доступна у двох кольорових рішеннях: ультрасиній/берлінська лазур і берлінська лазур/яскраво-мідний. Останній буде доступний безпосередньо від компанії та постачатиметься з декількома додатковими елементами, включаючи електростатичний вугільний фільтр, м’яку сумку та комплект адаптерів.

[blog-product-3726,3727-title-new_product]

Термін придатності батареї залежатиме від того, наскільки активно використовується функція фільтрації повітря. Акумулятор Zone ємністю 2600 мА·год може забезпечити до 50 годин прослуховування на одному заряді. Використання насадки для очищення повітря на найповільнішому налаштуванні скорочує термін служби батареї до скромних чотирьох годин. Збільшення швидкості очищення до «середнього» і «високого» рівня зменшує час автономної роботи до двох з половиною годин і півтори години відповідно. Для зарядки передбачено роз’єм USB-C.

Навушники без очисника важать 585г, з очисником - 670г.

У грудні 2022 року гарнітура почала продаватися в Китаї, а з березня 2023 року пристрій можна буде купити у США, Великій Британії, Гонконгу та Сінгапурі.

Deson Zone

Блог