Пн-Пт: з 9:00 до 19:00 Мы уже закрыты, но снова откроемся что бы радовать вас завтра в 10:00
Сб: з 10:00 до 16:00
Нд: вихідний
UA
RU
UA
RU
UA
RU
UA
RU
UA
RU
Київ, вул. Олекси Тихого 42а, м. Шулявська
Пн-Пт: з 9:00 до 19:00
Сб: з 10:00 до 16:00
Нд: вихідний
UA
RU

Новинка: випрямляч Dyson Airstrait

12.06.2023

Dyson Airstrait, новий спосіб випрямлення волосся від вологого до сухого за допомогою повітря. Без гарячих плит. Жодних теплових пошкоджень

В інноваціях Dyson в галузі догляду за волоссям є випрямляч Dyson Airstrait. Він забезпечує випрямлення волосся від вологого до сухого за допомогою повітря, а не гарячих плит, що уникне теплових пошкоджень. Традиційні інструменти часто шкодять волоссю теплом, але випрямляч Dyson Airstrait має спеціально налаштований потік повітря, який одночасно висушує та випрямляє вологе волосся.

Застосовуючи цей інноваційний пристрій, ви зможете спростити свою рутину і швидко досягти природного прямого стилю з гладким блискучим покриттям.

Ці стайлери розроблені для різних типів волосся і здатні створити природну пряму укладу з об'ємом, зберігаючи при цьому міцність волосся і здоровий вигляд.

9 (13)

Революційна технологія Dyson Airstrait

Забудьте про теплові пошкодження завдяки!

Принцип роботи випрямляча Dyson Airstrait полягає в використанні потоку повітря під високим тиском для випрямлення волосся під час його висихання. Цей потік повітря нагрівається дуже точно і рівномірно проникає через волосся під час укладання, не завдаючи йому теплових пошкоджень.

Потік повітря спрямовується під кутом 45° вниз, створюючи необхідний натяг для розгладжування волосся. В результаті отримуєте гладку зачіску з мінімальними пошкодженнями і ламкістю.

Головною і беззаперечною перевагою випрямляча Dyson Airstrait з новою технологією є оптимізація та прискорення процесу висушування та випрямлення волосся. Раніше для цього вам доводилося витрачати багато часу та зусиль: спочатку висушити волосся, а потім його випрямляти.

Dyson Airstrait

Як випрямляч для волосся здатний інтелектуально контролювати тепло?

В Dyson Airstrait використовуються термістори, які розташовані в скляних кульках на кронштейнах пристрою. Вони здатні регулювати температуру повітряного потоку до 30 разів на секунду. Це надзвичайно ефективно запобігає пошкодженню волосся від надмірного тепла, дозволяючи йому зберігати природний блиск.

Двигун Hyperdymium в Dyson Airstrait працює наступним чином: крильчатка з 13 лопатями обертається зі швидкістю до 106 000 оборотів на хвилину, пропускаючи крізь пристрій 11,9 літрів повітря за секунду. Це створює значний тиск повітря від 3,6 кПа, що достатньо потужно для випрямлення волосся під час його висихання.

Dyson Airstrait2

Особливості Dyson Airstrait 

  • Кольоровий дисплей високої чіткості: На цьому дисплеї ви можете бачити параметри повітряного потоку та температури, що допомагає вам зручно виконувати укладання волосся.
  • Функція блокування: Просто посуньте кнопку, щоб заблокувати або розблокувати ручки випрямляча Dyson Airstrait. Це дозволяє використовувати пристрій з'єднавши руки, щоб обережно висушити волосся та створити об'єм від коренів.
  • Автопауза: Якщо пристрій Dyson Airstrait залишається бездіяльним протягом трьох секунд, він автоматично зупиниться. Для відновлення потоку повітря достатньо просто перемістити вирівнювач.
  • Додаток MyDyson: Зареєструвавши свій випрямляч Dyson Airstrait, ви можете отримати доступ до додатку MyDyson, який надає майстер-класи зі стилю та персоналізовані посібники з укладання волосся. Це дозволить вам знайти найкращі методи та стилі для вашого волосся.

dyson-airstrait-04

Блог