Пн-Пт: з 9:00 до 19:00 Мы уже закрыты, но снова откроемся что бы радовать вас завтра в 10:00
Сб: з 10:00 до 16:00
Нд: вихідний
UA
RU
UA
RU
UA
RU
UA
RU
UA
RU
Київ, вул. Олекси Тихого 42а, м. Шулявська
Пн-Пт: з 9:00 до 19:00
Сб: з 10:00 до 16:00
Нд: вихідний
UA
RU

Новинки від Sony: Бездротова гарнітура, Pulse Elite та навушники Pulse Explore

30.08.2023

У цьому травні компанія Sony представила цікавий новий продукт - спеціальний ігровий пристрій для віддаленої гри PS5, який отримав назву "PlayStation Portal", а також випустила перші бездротові навушники під назвою "Pulse Explore". Також вже наприкінці серпня була представлена ще одна новинка - бездротова накладна гарнітура "PlayStation Pulse Elite".

Ці дві новинки, а саме Pulse Elite і Pulse Explore, в тандемі забезпечують високоякісний аудіо відтвір разом із PS5 та PlayStation Portal, мінімізуючи затримку та уникнення втрат завдяки використанню новітньої бездротової технології PlayStation Link.

Портативний програвач PlayStation Portal

За словами розробників, нова портативна приставка PlayStation Portal переносить вас прямо у світ PS5, утримуючи ці ключові атрибути бездротового контролера DualSense, такі як адаптивні тригери та тактильний відгук. Великий 8-дюймовий РК-екран здатний відображати роздільну здатність 1080p із частотою 60 кадрів на секунду, забезпечуючи високу деталізацію для найякісніших ігор.

PlayStation Portal - це новий портативний пристрій, який може підключатися до PS5 через Wi-Fi, дозволяючи геймерам насолоджуватися іграми, що встановлені на консолі PS5 та використовують контролер DualSense. Пристрій також оснащений 3,5-мм аудіороз'єм для підключення провідних навушників.

Слід зауважити, що ігри для PS VR2 та ті, що транслюються через хмарний сервіс PlayStation Plus Premium, не підтримуватимуться.

За чутками, випуск нового портативного геймпаду PlayStation Portal запланований на листопад, а його початкова ціна становитиме від $199,99 або €219,99.

PlayStation-Portal

Бездротова гарнітура Pulse Elite та бездротові навушники Pulse Explore  

Бездротова гарнітура Pulse Elite та бездротові навушники Pulse Explore виводять звук в іграх на абсолютно новий рівень.

Pulse Elite надає аудіо без жодних втрат і має вбудований мікрофон з висувною штангою, оснащений розумним шумозаглушенням, який уміє фільтрувати навколишні звуки. У наборі також є зарядний пристрій для зручного підзаряджання та зберігання.

Pulse Explore - це перші бездротові навушники від PlayStation, які забезпечують вишуканий портативний аудіосигнал та мають подвійні мікрофони з інтелектуальним шумозаглушенням, що вміло відокремлює фонові звуки. Ці навушники теж забезпечують чисте аудіо без втрат, а в комплекті йде зарядний кейс.

Pulse Elite та Pulse Explore стають першими пристроями PlayStation, що використовують спеціально розроблені планарні магнітні драйвери для аудіо на професійному рівні, роблячи їх винятковими у преміум сегменті навушників.

Очікувана початкова ціна для Pulse Elite становить від $149,99 або €149,99, а для Pulse Explore - від $199,99 або €219,99. Щодо дати початку передзамовлень та виходу новинок на ринок, на даний момент немає жодної інформації.

Pulse-Explore

Нова аудіотехнологія PlayStation Link

Pulse Elite та Pulse Explore підключаються до PlayStation Portal завдяки новій бездротовій аудіотехнології PlayStation Link. Нова розробка забезпечує низьку затримку, аудіо без втрат та легке перемикання між кількома хостами PlayStation Link, такими як PS5.

Під час використання Pulse Elite та Pulse Explore із PS5 для PlayStation Link потрібен USB-адаптер, який входить до комплекту кожної гарнітури та навушників. Адаптер можна буде використовувати на ПК та Mac та купувати окремо.

Pulse Elite та Pulse Explore можуть одночасно підключатися до пристрїв з підтримкою PlayStation Link, зокрема PS5, ПК, Mac або PlayStation Portal, а також пристрою з підтримкою Bluetooth. Наприклад, До прикладу, ви можете одночасно через USB-адаптер підключити Pulse Explore до PS5 з допомогою PlayStation Link, та до мобільного телефону через Bluetooth. Це дозволятиме під час гри на PS5 миттєво відповідати на дзвінки та чудово їх чути в навушниках Pulse Explore.

Pulse-Elite

Блог