Пн-Пт: з 9:00 до 19:00 Мы уже закрыты, но снова откроемся что бы радовать вас завтра в 10:00
Сб: з 10:00 до 16:00
Нд: вихідний
UA
RU
UA
RU
UA
RU
UA
RU
UA
RU
Київ, вул. Олекси Тихого 42а, м. Шулявська
Пн-Пт: з 9:00 до 19:00
Сб: з 10:00 до 16:00
Нд: вихідний
UA
RU

Огляд Apple AirPods Max

04.05.2023

AirPods Max — ідеальний баланс захоплюючого високоякісного звуку та легкої магії AirPods. Неперевершені особисті враження від прослуховування тут.

Кардинально оригінальні

Накладні навушники були повністю переосмислені. AirPods Max — від подушки до балдахіна — створені для безкомпромісної посадки, яка створює оптимальну акустичну герметичність для різних форм голови — повністю занурюючи вас у кожен звук.

Красиво анодовані алюмінієві чашки мають революційний механізм, який дозволяє кожній чашці обертатися незалежно та балансувати тиск.

Спеціально розроблена сітчаста тканина огортає амбушюри, щоб забезпечити м’якість під час прослуховування.

[blog-product-1364,1367,1365,1368,1366-title-new_product]

Звучить як прозріння

AirPods Max поєднують високоякісне аудіо з провідною в галузі системою активного шумозаглушення, щоб забезпечити неперевершені враження від прослуховування. Кожна частина їх спеціально створеного драйвера працює для створення звуку з наднизькими спотвореннями в усьому діапазоні чутності. Від глибоких, насичених басів до точних середніх і чітких, чистих високих — ви почуєте кожну ноту з новим відчуттям чіткості.

Імерсивне прослуховування

Щоб усунути небажаний зовнішній звук, AirPods Max використовує загалом шість мікрофонів, спрямованих назовні, для виявлення шуму в навколишньому середовищі, і два мікрофони, спрямованих усередину, для вимірювання того, що ви чуєте. Мікрофони з формуванням променя допомагають ізолювати ваш голос під час телефонних дзвінків, тож його чітко чути навіть у вітряну погоду.

AirPodsMax, red

Обчислювальне аудіо. Ключ до ефективності.

Завдяки потужному чіпу H1, розробленому Apple у кожній чашці, нашому індивідуальному акустичному дизайну та передовому програмному забезпеченню, AirPods Max використовують обчислювальний звук, щоб створити революційний досвід прослуховування. Доторкнувшись до 10 аудіоядер кожного чіпа, обчислювальний звук допомагає блокувати зовнішні шуми, адаптує аудіо відповідно до посадки та герметичності ваших амбушюр і робить сцени фільмів схожими на те, що вони відбуваються навколо вас. 

Провідна в галузі система активного шумопоглинання протидіє зовнішньому звуку з таким же захистом від шуму, дозволяючи вам зануритися в те, що ви слухаєте. Натисніть кнопку контролю шуму, щоб перейти в режим прозорості , який пропускає зовнішні звуки, щоб ви могли природно взаємодіяти з навколишнім середовищем.

Адаптивний еквалайзер адаптує звук до індивідуальної посадки та щільності, створеної амбушюрами. Мікрофони, спрямовані всередину, вимірюють те, що ви чуєте, а потім регулюють частоти вашої музики, щоб забезпечити насичене, послідовне враження, яке достовірно відтворює кожну ноту.

Акумулятор, який витримує живість.

20годин прослуховування, перегляду фільмів або часу розмови — з увімкненим активним шумозаглушенням і просторовим аудіо. Просто заряджайте через роз’єм Lightning. Швидка 5-хвилинна зарядка забезпечує 1,5 години прослуховування. 

AirPodsMax, black

Футляр із стійкістю.

Коли AirPods Max зберігаються в м’якому тонкому футлярі Smart Case , вони переходять у стан наднизького енергоспоживання, який зберігає заряд.

Придбай якісне звучання в AppleFun.

футляр, AirPodsMax 

Блог