Пн-Пт: з 9:00 до 19:00 Мы уже закрыты, но снова откроемся что бы радовать вас завтра в 10:00
Сб: з 10:00 до 16:00
Нд: вихідний
UA
RU
UA
RU
UA
RU
UA
RU
UA
RU
Київ, вул. Олекси Тихого 42а, м. Шулявська
Пн-Пт: з 9:00 до 19:00
Сб: з 10:00 до 16:00
Нд: вихідний
UA
RU

Огляд на нову портативну колонку Harman Kardon Go + Play 3

29.09.2023

В цьому році Harman/Kardon відзначає свій 70-річний ювілей! З нагоди цієї значущої події, компанія представила свій новий акустичний шедевр - портативну колонку Harman/Kardon Go + Play 3. Нова колонка отримала значно більшу потужність та надзвичайно якісний звук. Вона також виконує роль двох в одному - ви можете підключити її до мережі або використовувати як Bluetooth-колонку, щоб насолоджуватися музикою в будь-якому місці, будь то вдома або поза її межами.

harman-kardon-go-play-3-01

Дизайн 

Елегантна та стильна акустична система Harman Kardon Go + Play 3 зберегла традиційну форму, але цього разу з екологічним підходом. Вона виготовлена із перероблених матеріалів, включаючи тканину решітки та зручну ергономічну ручку.

Крім того, ця колонка вже обладнана сенсорною панеллю з загартованого скла, що робить її використання більш інтуїтивно зрозумілим.

Портативна акустична система Harman/Kardon Go + Play 3 доступна у двох класичних кольорах: чорному (Black) та сірому (Grey).

harman-kardon-go-play-3-02

Звук 

Акустична система Harman Kardon Go + Play 3 оснащена:

- трисмуговим динаміком, який гарантує вражаючий, деталізований стереозвук на виході.

- розроблена з потужністю 160 Вт, в той час як, наприклад, портативна компактна модель Harman/Kardon Go+ Play Mini має 100 Вт потужності.

- вбудованим 5-дюймовим сабвуфером спрямованим вниз, що підсилює гучність та точність низьких частот. Подвійні високочастотні та середньочастотні динаміки забезпечують чисте відтворення вокалу та музичних інструментів. Додатковий пасивний випромінювач на передній панелі додає вражаючого об'єм звуку.

fRXPRGkoDP6a3qx-0000

Колонка Harman/Kardon Go + Play 3, так само як Harman/Kardon Onyx Studio 8, має одну особливість - автоматичну калібрацію,

яка допомагає адаптуватися до будь-якого оточення і завжди надає найкращу аудіопроекцію, незалежно від місця, де ви її використовуєте.

Завдяки Bluetooth-з'єднанню ви зможете легко підключити два мобільні пристрої одночасно та насолоджуватися музикою з різних плейлистів з покращеним динамічним звучанням.

А якщо ви плануєте влаштувати гучну вечірку з потужним стереозвуком, то не біда! Колонка має можливість бездротового підключення до іншої колонки, що забезпечить вам вражаючий звук як у великих приміщеннях, так і на відкритому повітрі.

[blog-product-3472,3613-title-new_product]

Автономність

Портативна акустична система Harman/Kardon Go + Play 3 оснащена вбудованим акумулятором, який забезпечує вражаючі 8 годин безперервної роботи.

Для заряджання її можна використовувати зручний порт USB-C, а також для підключення з дротовими пристроями є наявність аудіовходу 3,5 мм (mini-jack). Колонка, хоч і не мала за розмірами, з вагою 4,7 кг стає вірним спутником завдяки зручній алюмінієвій ручці, що дозволяє легко переносити її куди завгодно.

harman-kardon-go-play-3-001

 

Блог