Пн-Пт: з 9:00 до 19:00 Мы уже закрыты, но снова откроемся что бы радовать вас завтра в 10:00
Сб: з 10:00 до 16:00
Нд: вихідний
UA
RU
UA
RU
UA
RU
UA
RU
UA
RU
Київ, вул. Олекси Тихого 42а, м. Шулявська
Пн-Пт: з 9:00 до 19:00
Сб: з 10:00 до 16:00
Нд: вихідний
UA
RU

Огляд: Sony PlayStation 5

18.08.2023

Відчуйте швидкість завантаження на новому рівні завдяки ультрависокошвидкісному SSD, поглибитися у світ ігор з тактильним зворотним зв'язком, скориставшись адаптивними спусковими гачками, насолоджуйтесь 3D-аудіо*, та відкрийте для себе нове покоління неймовірних ігор для PlayStation.

*3D-звук доступний через вбудовані динаміки телевізора або за допомогою аналогових/USB-стереонавушників. Для коректної роботи необхідні налаштування.

Пориньте у пригоди з Sony PlayStation 5

Поглибте світ відчуттів за допомогою бездротового контролера DualSense. Створений для занурення у новий рівень відчуттів.

Адаптивні спускові гачки

Динамічний опір спускових гачків створює відчуття напруження взаємодії зі спорядженням та об'єктами у певних іграх для PS5™.

Тактильний зворотний зв'язок

Контролер миттєво та чутливо реагує на ваші дії у грі, а вібрація передає атмосферу оточуючого середовища у обраних іграх для PS5.

З легкістю спілкуйтеся з іншими гравцями

Почніть розмову за допомогою вбудованого мікрофона. Вимкніть мікрофон, натиснувши на спеціальну кнопку вимкнення звуку, якщо хочете зосередитися на грі.

1 (107)

Створюйте захоплюючі ігрові моменти та ділитесь ними

Зніміть свій ігровий процес та поділіться ним з іншими гравцями у PlayStation™Network або в деяких клієнтах соціальних мереж.

Відчуйте справжню силу гри

Відчуйте всю потужність спеціальних центральних та графічних процесорів та SSD з інтегрованою системою вводу/виводу, які повністю змінять ваше уявлення про можливості консолі PlayStation. Призначений для блискавичної швидкості.

Переміщайтеся між різними вимірами миттєво

Майже миттєве завантаження встановлених ігор для PS5 за допомогою надшвидкісного SSD залишає більше часу для гри.

3 (65)

Насолоджуйтесь чудовою якістю гри

Майстерна інтеграція систем консолі PS5 дозволяє розробникам отримувати дані з SSD з такою швидкістю, що вони можуть створювати ігри зовсім по-новому.

Локації виглядають дуже реалістичними завдяки технології трасування променів.

Технологія трасування променів виводить реалізм на новий рівень, створюючи максимально реалістичні тіні і відображення в іграх, що підтримують її, для PS5.

Надзвичайно приємні кольори

Окремі ігри PS5 на екранах телевізорів з підтримкою HDR відкриваються по-новому завдяки великій кольоровій гамі.

4 (60)

Мандруйте ігровими світами з неймовірною реалістичністю

Насолоджуйтесь плавним і рівним ігровим процесом із частотою кадрів до 120 в секунду у сумісних іграх на екранах з роздільною здатністю 4K, що підтримують частоту виведення 120 Гц.

Оцініть чітку графіку в 4K

Дрібні деталі оживають на екрані телевізора з підтримкою роздільної здатності 4K у сумісних іграх для PS5.

[blog-product-2956-title-new_product]

Вибирайте, як ви хочете грати

Консоль PS5 Blue-Ray. Відтворення гри для PS5 та PS4 з дисків Blu-ray. Ви також можете завантажувати цифрові версії ігор для PS5 та PS4 із PlayStation® Store.

Цифрове видання PS5. Цифрове видання PS5 – версія консолі PS5 без дисковода. Увійдіть до свого облікового запису для PlayStation Network і перейдіть до PlayStation Store, щоб придбати та завантажити цифрові версії ігор для PS5 та PS4.

4 (61)

Блог