Пн-Пт: з 9:00 до 19:00 Мы уже закрыты, но снова откроемся что бы радовать вас завтра в 10:00
Сб: з 10:00 до 16:00
Нд: вихідний
UA
RU
UA
RU
UA
RU
UA
RU
UA
RU
Київ, вул. Олекси Тихого 42а, м. Шулявська
Пн-Пт: з 9:00 до 19:00
Сб: з 10:00 до 16:00
Нд: вихідний
UA
RU

Огляд розумного годинника для спорту: Garmin Instinct 2

06.09.2023

Garmin Instinct 2 - це друге покоління розумних годинників в лінійці Garmin Instinct, яке успадкувало найкращі характеристики свого попередника. Ці особливості включають в себе міцний корпус та висококонтрастний подвійний екран. Крім того, доступні моделі з 40-міліметровим корпусом і широким вибором яскравих кольорів, яких раніше не було.

Смарт-годинник Garmin Instinct 2 став тоншим і призначений для фітнесу з покращеними функціями та спеціальними пропозиціями для тренувань. Він вражає неймовірною тривалістю автономної роботи, практичним дизайном і зручністю використання, ідеально підходячи для екстремальних видів спорту.

Garmin Instinct 2 

Спортивні годинники Garmin Instinct 2 доступні в двох різних версіях корпусу: стандартному 45 мм та компактному 40 мм. Також, на вибір є моделі, обладнані технологією Power Glass. Гармін Instinct 2 представлені у різних варіаціях: стандартний варіант, Surf Edition, Tactical Edition та Camo.

Також ви можете вибирати між стандартними моделями Garmin Instinct 2 Standard Edition або Garmin Instinct 2 Solar, які використовують технологію Power Glass для збирання сонячної енергії і подовження тривалості роботи акумулятора. Годинник все одно потрібно буде заряджати, але завдяки цій технології час автономної роботи значно збільшується. Зауважимо, що ці моделі трохи дорожчі, але фотоелектричний матеріал не впливає на зовнішній вигляд дисплея, тому багатьом може бути цікаво обрати саме Garmin Instinct 2 Solar.

Версія Surf Edition має додаткові інструменти, включаючи дані про припливи та відпливи, а також спеціальний режим відстеження прибою, що записує такі деталі, як хвилі, максимальна висота та пройдена відстань. Годинник Garmin Instinct 2 Surf Edition включає встановлений додаток Garmin Surfline, який надає інформацію про умови в п'яти найближчих місцях для серфінгу.

Версія Tactical Edition Garmin Instinct 2 має прихований режим, який блокує всі бездротові зв'язки, режим екрану, призначений для читання в окулярах нічного бачення, а також вимикач, який видаляє всі дані, збережені на годиннику, включаючи інформацію про місцезнаходження. Крім того, він оснащений додатком Garmin Jumpmaster для стрибків з парашутом.

Версія Garmin Instinct 2 Camo не має додаткових функцій або програм, проте вона вирізняється камуфляжним дизайном.

1 (111)

Дизайн Garmin Instinct 2

Garmin Instinct 2 - це стильний і надзвичайно міцний спортивний гаджет.

Порівняно з попереднім поколінням, він став ще тоншим, з масою, що коливається від 42 грамів у моделях з 40-міліметровим корпусом до 52 грамів у версіях з 45-міліметровим діаметром корпусу.

Також, відзначимо, що Garmin Instinct 2 вражає своєю різноманітністю кольорів. Годинник доступний у багатьох яскравих варіантах, включаючи маково-червоний, лаймовий, темної орхідеї, а також двокольорові комбінації.

Дисплей Garmin Instinct 2 є монохромним і має невеликий круглий виріз, який відображає корисну інформацію під час користування меню, поточну дату, кількість кроків та спалених калорій у режимі розумного годинника. Цей дисплей має значно вищу роздільну здатність, ніж попередня модель - 176 x 176 пікселів.

Хоча монохромний дисплей може не бути таким яскравим, як AMOLED-дисплей інших моделей, таких як Garmin Epix і Venu, він вирізняється меншим енергоспоживанням, що сприяє подовженню автономної роботи годинника. Управління багатьма функціями здійснюється за допомогою 5 зручно розташованих та чітко позначених кнопок.

smart-godinnik-garmin-instinct-2x-solar-14 (1)

Автономна робота Garmin Instinct 2

Тривалість роботи батареї розумного годинника визначається способом його використання. Функції, такі як моніторинг рівня SpO2 та використання GPS, безперечно, споживають більше енергії. Однак, коли мова йде про Garmin Instinct 2 Solar, ця модель працює надзвичайно довго без необхідності заряджання.

Компанія Garmin гарантує, що для версії з 45-міліметровим корпусом, яка використовує сонячну енергію, можливість нескінченної тривалості роботи батареї є реальністю. Проте, навіть якщо все ж потрібно буде зарядити Garmin Instinct 2, це можна зробити за допомогою фірмового кабелю USB, як і для всіх інших годинників Garmin. Зарядний кабель надійно приєднується до задньої частини корпусу.

smart-godinnik-garmin-instinct-2x-solar-6

Функції розумного годинника Garmin Instinct 2

Garmin Instinct 2 володіє рядом функцій, спрямованих на щоденний моніторинг здоров'я. Наприклад, інструмент Garmin Body Battery стежить за вашою частотою серцевих скорочень, сном та активністю, і повідомляє вам, скільки енергії ви матимете на наступний день. Цей показник подібний до показників готовності Fitbit та Oura, але він оновлюється протягом дня для балансу між активністю і відпочинком за вашими потребами.

Хоча в годиннику відсутній мікрофон для прийому дзвінків або використання голосового помічника вашого смартфона на зап'ясті, як у моделі Garmin Venu 2 Plus, якщо у вас є смартфон на базі Android, ви можете автоматично відхиляти дзвінки за допомогою текстового повідомлення, що легко налаштовується в програмі Garmin Connect.

Також Garmin Instinct 2 підтримує Garmin Pay для безконтактних платежів та оплати громадського транспорту. Годинник можна використовувати для управління музикою на смартфоні.

Instinct-2S-Solar-Graphite-004

Функції фітнесу в Garmin Instinct 2

- Широкий вибір активностей;

- Мультиспортивний режим;

- Засоби підвищення кваліфікації для бігу, велотренувань та плавання.

Годинники Garmin Instinct 2 володіють надзвичайно точним GPS і надають різні профілі для широкого спектру видів фізичних навантажень. Крім того, є мультиспортивний режим для триатлону та дуатлону, а також багато інших корисних інструментів для тренувань, які варто вибрати для бігунів, велосипедистів і плавців.

Garmin Instinct 2 - це не лише розумний годинник для справжніх спортсменів, але і добре підходить початківцям, оскільки простота використання поєднується з багатими можливостями.

Функція визначення часу відновлення є надзвичайно корисним інструментом, який вас попередить про те, скільки часу потрібно для відновлення після інтенсивних тренувань. Якщо ви не надаєте достатнього значення відпочинку, ваш смарт-годинник вас про це попередить та рекомендує відповідний період відновлення.

Але варто зауважити, що якщо ви плануєте використовувати годинник для навігації по новим місцям, то можливо, вам краще вибрати модель Garmin Fenix 7, яка є безсуперечним лідером у цьому відношенні.

8 (5)

Блог