Пн-Пт: з 9:00 до 19:00 Мы уже закрыты, но снова откроемся что бы радовать вас завтра в 10:00
Сб: з 10:00 до 16:00
Нд: вихідний
UA
RU
UA
RU
UA
RU
UA
RU
UA
RU
Київ, вул. Олекси Тихого 42а, м. Шулявська
Пн-Пт: з 9:00 до 19:00
Сб: з 10:00 до 16:00
Нд: вихідний
UA
RU

Преміальна акустика Marshall Kilburn II

27.03.2023

Marshall Kilburn – це стильна бездротова акустична система для Android та iOS-пристроїв, з звучанням, яке пожвавлює атмосферу справжнього живого концерту. Колонка чудово передає естетику класичних гітарних підсилювачів, повернувши нас у золотий вік рок-н-ролу. Вініловий корпус, металеві грати та логотип, аналогові перемикачі та золоті ручки регулювання - всі ці елементи говорять про високу якість виготовлення та приналежність пристрою до вінтажного преміального класу акустики Marshall.

чорна колонка Marshall Kilburn II купити

Цей мужній герой важить лише 2,5 кг і є найгучнішим динаміком у своєму класі. Він створює чіткі середні частоти, глибокі баси та розширені високі частоти, які неперевершені для динаміка такого розміру, а його різноспрямований звук занурить вас у музику у приміщенні або на вулиці.

20+ Годин відтворення

Kilburn II важить всього 2,5 кг та забезпечує 20+ годин портативного відтворення на одному заряді. Компактний розмір і ремінець у стилі гітари роблять його ідеальним для носіння із собою.

За допомогою візуального індикатора заряду батареї, розташованого на верхній панелі стовпчика, можна простежити час роботи стовпчика.

BLUETOOTH 5.0 APTX

Kilburn II оснащений технологією Bluetooth 5.0 aptX для бездротового відтворення музики. Відтворюйте музику за допомогою будь-якого пристрою Bluetooth на відстані до 30 футів від динаміка

МІЦНИЙ І ПРОГРАМНИЙ ДИЗАЙН

Kilburn II має кутові ковпачки і водостійку конструкцію, що встановлюються заподлицо, що робить його надзвичайно міцним і довговічним.

синя колонка Marshall Kilburn II купити

ВОДОСТІЙКИЙ ДИЗАЙН IPX2

Kilburn II має рейтинг водонепроникності IPX2, тому він може витримати невелику кількість води.
 

ФУНКЦІОНАЛЬНІСТЬ МУЛЬТИХОСТУ

Kilburn II має багатохостову функціональність, тому ви можете легко підключатися та перемикатися між двома пристроями Bluetooth.
 

ШВИДКИЙ ЗАРЯД

Kilburn II має можливість швидкого заряджання, так що ви можете взяти і залишити в будь-який момент. 20 хвилин дають 3 години портативного відтворення, а повністю заряджений акумулятор можна зарядити за 2,5 години.
 
 
 
Придбати стовпчик Marshall Kilburn II ви можете у нас в магазині AppleFun.
клікай
верхня панель управління бордової колонки Marshall Kilburn II
 

Блог