Пн-Пт: з 9:00 до 19:00 Мы уже закрыты, но снова откроемся что бы радовать вас завтра в 10:00
Сб: з 10:00 до 16:00
Нд: вихідний
UA
RU
UA
RU
UA
RU
UA
RU
UA
RU
Київ, вул. Олекси Тихого 42а, м. Шулявська
Пн-Пт: з 9:00 до 19:00
Сб: з 10:00 до 16:00
Нд: вихідний
UA
RU

Ось що нового в Apple Wallet на iOS 18

17.06.2024

iOS 18 містить декілька вдосконалень програми Wallet на iPhone, з новими функціями для Apple Pay, Apple Cash, квитків на події тощо.

Перероблений дизайн квитків на події

Квитки на події мають абсолютно новий дизайн у додатку Wallet на iOS 18 разом із відповідною інформацією, як-от карта стадіону та інших місць, місцеві прогнози погоди, рекомендовані списки відтворення Apple Music для концертів тощо.

redesigned-event-tickets-in-Wallet-feature

Квитки на події як живі заходи

Квитки на події тепер працюють із функцією Live Activities, тож ви можете переглядати інформацію про свої місця на екрані блокування та на динамічному острові, коли ви перебуваєте поблизу місця проведення. Живі дії також відображаються на Apple Watch на watchOS 11.

Live-Activities-Event-Tickets

Натисніть, щоб отримати готівку

Tap to Cash — це нова функція iOS 18, яка дозволяє користувачам у США надсилати й отримувати Apple Cash, просто тримаючи два iPhone разом.

tap-to-cash-ios-18

Натисніть, щоб додати нові картки до програми Wallet

Нова функція Tap to Provision в iOS 18 дозволить користувачам додавати придатні кредитні або дебетові картки в додаток Wallet, просто торкнувшись картки на задній панелі свого iPhone. Apple каже, що ця функція буде доступна лише в окремих країнах.

Apple Pay у будь-якому браузері на робочому столі

Користувачі iPhone, які оновляться до iOS 18, зможуть використовувати Apple Pay у настільних веб-браузерах, крім Safari , таких як Chrome, Edge, Firefox та інших. Комп’ютер, на якому запущено браузер, може бути навіть ПК з ОС Windows замість Mac.

Будь-який веб-сайт, який використовує останню версію Apple Pay, підтримуватиме цю нову систему. Коли клієнт розраховується за допомогою Apple Pay у веб-переглядачі комп’ютера, відмінному від Safari, на екрані з’являється код, який можна відсканувати в програмі Камера на iPhone з iOS 18 або пізнішою версією, що дозволить йому завершити покупку на iPhone.

Apple-Pay-Code-Scan-Feature-1

Дані картки Apple в інших бюджетних програмах

Apple зробила API FinanceKit доступним для всіх розробників, а це означає, що будь-який фінансовий або бюджетний додаток зможе відображати Apple Card, Apple Card Savings і Apple Cash, а також інформацію про баланс і транзакції з дозволу користувача.

Ця функція дебютувала в iOS 17.4 , але вона була обмежена вибраними програмами, як-от Copilot.

Apple-Card-FinanceKit

Блог