Пн-Пт: з 9:00 до 19:00 Мы уже закрыты, но снова откроемся что бы радовать вас завтра в 10:00
Сб: з 10:00 до 16:00
Нд: вихідний
UA
RU
UA
RU
UA
RU
UA
RU
UA
RU
Київ, вул. Олекси Тихого 42а, м. Шулявська
Пн-Пт: з 9:00 до 19:00
Сб: з 10:00 до 16:00
Нд: вихідний
UA
RU

Очищувач повітря Dyson Hepa Cool Formaldehyde TP09 Pro

03.08.2023

Інноваційна модель Dyson HEPA Cool Formaldehyde Air Purifier TP09 Pro призначена для забезпечення чистого повітря протягом усього року та може допомагати охолоджувати приміщення влітку.

На жаль, повітря у наших житлових просторах може бути в п'ять разів більше забрудненим, ніж повітря на вулиці. Саме для цього був створений очищувач повітря Dyson TP09 Purifier Cool Formaldehyde, який ефективно видаляє з повітря пил, алергени та віруси, включаючи COVID-19. Крім того, цей очищувач повітря виявляє та розкладає формальдегід.

У теплу пору року або під час жаркої погоди, Dyson TP09 Pro може прекрасно охолодити приміщення завдяки потужному повітряному потоку з очищеним повітрям. Хоча він не може охолодити всю кімнату як кондиціонер, проте як просунутий безлопатевий вентилятор, він чудово справляється з охолодженням для користувачів, які перебувають у приміщенні.

dyson-purifier-cool-formaldegid-tp-09-pro

Технологія очищувача повітря Dyson TP09 Pro

Інтегровані датчики постійно моніторять якість повітря у кімнаті та взаємодіють з унікальним алгоритмом від Dyson. Це дозволяє очищувачу виявляти забруднюючі речовини на молекулярному рівні та відображати звіти на РК-дисплеї.

Фільтр HEPA здатний ефективно видаляти 99,95% частинок розміром до 0,1 мкм. Крім того, шар активованого вугілля забезпечує усунення неприємних запахів та газів, включаючи леткі органічні сполуки. Каталітичний фільтр постійно збирає формальдегід і розкладає його на безпечні компоненти - воду та CO2. Що найголовніше, цей фільтр ніколи не потребує заміни.

Завдяки технології Air Multiplier, забруднюючі речовини ефективно притягуються всередину Dyson TP09 Pro, і весь обсяг повітря в кімнаті повністю очищається.

Очищувач повітря Dyson Hepa Cool Formaldehyde відповідає стандарту HEPA-13 не лише за рахунок фільтра, але й за рахунок всієї системи очищення. Все, що потрапляє у пристрій, залишається там.

Додатково, очищувач повітря Dyson Hepa Cool Formaldehyde має спеціальні датчики, які здатні виявляти молекули формальдегіду, розмір яких навіть у 500 разів менше за 0,1 мікрона. Завдяки цим датчикам точне визначення рівня формальдегіду в приміщенні проводиться протягом усього періоду експлуатації очищувача.

Режими очищувача Dyson TP09 Pro

  • Дифузний режим. Направляє повітряний потік через задню частину очищувача Dyson Hepa Cool Formaldehyde. Це очищає повітря, не піддаючи вас впливу охолоджуючого потоку повітря. 
  • Нічний режим. Очищувач Dyson Cool Formaldehyde Pro контролює якість повітря та очищає його під час вашого сну за допомогою зменшеного об’єму, використовуючи найтихіші налаштування разом із затемненим дисплеєм.

Керування Dyson TP09 Pro

  • Керування Dyson TP09 Pro через додаток. Контролюйте та керуйте якістю повітря з будь-якого місця за допомогою програми MyDyson. 
  • Голосове керування. Очищувачем повітря Dyson Hepa Cool Formaldehyde можливо безконтактно керувати за допомогою відповідного голосового помічника.
  • Дистанційне керування. Нова модель отримала додатковий пульт керування, тепер їх 2 у комплекті. Магнітний пульт можна закріпити на самому очищувачі, а другий пульт для дистанційного керування тримати поруч коло себе.

dyson-purifier-cool-tp-09-pro-white-gold

Комплектація Dyson TP09 Pro

Dyson TP09 Pro постачається з постійним каталітичним фільтром, який не потребує заміни, а також фільтром HEPA зі скловолокном і внутрішнім фільтром з активованого вугілля. Фільтр HEPA можна швидко і легко змінити. Вам також надходитимуть сповіщення про залишковий ресурс фільтра на РК-дисплеї або ви їх отримуватиме через додаток MyDyson.

Довжина кабелю на 50% більша і становить 2.7 м, вдвічі більше охоплення значно покращує використання у великих приміщеннях.

Очищувач повітря постачається з додатковим пультом дистанційного керування. Відтепер, для зручності, один магнітний пульт дистанційного керування можна розмістити безпосередньо на пристрої, а другий - вигнутої форми, або тримати поруч коло себе, або в безпечному місці.

Отже, модель Dyson HEPA Cool Formaldehyde Air Purifier TP09 Pro - сучасний стильний очищувач повітря з відмінним функціоналом та неймовірно зручний у керуванні.

dyson-hepa-cool-formaldegid-tp-09-pro-3

Відмінності моделей Dyson TP09 та Dyson TP09 Pro

Моделі очищувача повітря Dyson Purifier Cool Formaldehyde TP09 та Dyson TP09 Pro Hepa Cool Formaldehyde майже не мають відмінностей у своїх функціях та характеристиках. Проте, є декілька значущих вдосконалень.

Нова модель очищувача стала на 20% тихішою завдяки оптимізації акустики, що забезпечує більш комфортний режим роботи. Також варто відзначити, що мережевий кабель нової моделі став на 50% довшим у порівнянні з попередником Dyson TP09, що дає більшу гнучкість при розміщенні пристрою.

Новий очищувач Dyson TP09 Pro поставляється з додатковим пультом дистанційного керування, тепер у комплекті є 2 пульти. Це дозволяє зручно керувати пристроєм з різних місць в кімнаті, забезпечуючи більшу зручність користування.

Ці покращення, безсумнівно, додають більше зручності у використанні та керуванні очищувачем, забезпечуючи більш задовільне досвід користувача.

dyson-hepa-cool-formaldegid-tp-09-pro

Блог