Пн-Пт: з 9:00 до 19:00 Мы уже закрыты, но снова откроемся что бы радовать вас завтра в 10:00
Сб: з 10:00 до 16:00
Нд: вихідний
UA
RU
UA
RU
UA
RU
UA
RU
UA
RU
Київ, вул. Олекси Тихого 42а, м. Шулявська
Пн-Пт: з 9:00 до 19:00
Сб: з 10:00 до 16:00
Нд: вихідний
UA
RU

AirPods 4 – дата виходу та оновлення

09.02.2024

Apple AirPods – одні з найпопулярніших бездротових навушників на ринку електроніки. Фанати яблучних девайсів та аксесуарів з нетерпінням чекають на презентацію AirPods 4. За словами відомого інсайдера Марка Гурмана, який працює для видання Bloomberg, очікується випуск двох версій навушників з різними ціновими категоріями. Давайте розглянемо, коли це може відбутися, як нова гарнітура відрізнятиметься від попередніх версій та які інновації на цей раз підготувала Apple. Слідкуйте за нашими оновленнями, щоб дізнатися всю інформацію про цей захоплюючий реліз.

Коли вийдуть нові AirPods 4?

Спойлер: поки що точна дата невідома. Тому ми зібрали думки експертів з галузі яблучних гаджетів із цього приводу.Вже в 2023 році Марк Гурман розкрив плани Apple щодо оновлення навушників. Він зазначив, що компанія планує відмовитися від 2-го та 3-го покоління AirPods на користь двох нових версій 4-го покоління. Гурман підкреслив, що всі зміни та оновлення дизайну з'являться у 2025 році. Інший відомий експерт, Мінг-Чі Куо, вважає, що через зміну партнерів-виробників нові AirPods можуть з'явитися не раніше, ніж у другій половині 2024 року. Хоча цей термін здається тривалим, варто пам'ятати, що між виходом першого та другого покоління AirPods пройшло 2 роки та 3 місяці, а між другим та третім - 2 роки та 7 місяців. Таким чином, логічно можна припустити, що наступний вихід варто очікувати у 2024 році. На жаль, на виставці CES 2024 року інформації щодо AirPods 4 не було.

airpods3_airpodspro2_compare

У яких версіях вийдуть AirPods 4?

За словами експертів, 4-е покоління AirPods вийде у двох версія: доступна і дорожча. У першій буде недоступні деякі функції, про які ми поговоримо далі.

Що нового в AirPods 4?

Аналітик Джефф Пу заявив в інтерв'ю для 9to5Mac, що нові AirPods називають AirPods Lite. За словами галузевого аналітика, компанія Hong Teng може перейняти складання AirPods у GoerTek. Через це затримка із виходом. Марк Гурман заявив, що AirPods матимуть оновлений дизайн, у тому числі зарядного кейсу. Навушники повинні об'єднати найкращі якості від AirPods 3 і AirPods Pro 2. Четверте покоління, ймовірно, отримає більш короткі ніжки та покращену посадку у вухо. Як і інші моделі, навушники будуть білого кольору.

Розробники збираються додати сенсорні елементи для керування та регулювання відтворення та відповіді на дзвінки. Є версія, що до бюджетної версії не входитиме бездротова зарядка. Також там не буде автоматичного виявлення вух та відстеження голови для просторового аудіо. Ще з нових особливостей:

- Буде замінено порт Lightning на USB-C.

- Незалежно від версії, навушники матимуть ступінь водонепроникності IPX4.

- Новий вбудований чіп Н2, що забезпечує роботу функції Personalized Volume. Суть останньої в тому, що вона вивчатиме ваші звички прослуховування на рівні гучності. Після чого відразу включатимуться відповідні налаштування.

stuff-airpods-3-preview-render

- Функції Conversational Awareness та Adaptive Audio будуть у дорожчих моделях AirPods 4.

- Адаптивний еквалайзер – регулюватиме низькі та середні частоти в режимі реального часу.

- З високою ймовірністю матимуть негерметичну посадку, тому звук буде приблизно як AirPods 3.

- Більше тривалий час автономної роботи. Попередньо – 7 годин.

Розберемо окремо функцію Conversation Awareness – це новий підхід до спілкування через навушники. Суть у тому, що гарнітура зменшує гучність сторонніх шумів та покращує голоси людей. Тобто якщо хтось підійде до тебе, щоб поговорити, навушники автоматично знизять гучність музики. Тепер перейдемо до питання попередньої вартості.

Попередня ціна на AirPods 4

Якщо вірити Мінґ-Чі Куо, то AirPods 4 будуть найдешевшими серед навушників бренду Apple і коштуватимуть 99 доларів. Марк Гурман стверджує, що вартість буде як у попередників на доступну версію і вища для другого варіанта. Точну вартість буде оголошено після офіційної презентації AirPods 4. Окрім цього, після озвучення дати виходу, навушники стануть доступні до замовлення на нашому сайті. 

AirPods-3

Блог