Пн-Пт: з 9:00 до 19:00 Мы уже закрыты, но снова откроемся что бы радовать вас завтра в 10:00
Сб: з 10:00 до 16:00
Нд: вихідний
UA
RU
UA
RU
UA
RU
UA
RU
UA
RU
Київ, вул. Олекси Тихого 42а, м. Шулявська
Пн-Пт: з 9:00 до 19:00
Сб: з 10:00 до 16:00
Нд: вихідний
UA
RU

Функції камери iPhone 11 та iPhone 11 Pro

28.05.2020

Відомості про QuickTake, надширококутну камеру, нічний режим та інші нові функції камери пристроїв iPhone 11 і iPhone 11 Pro.

Зйомка відео за допомогою QuickTake

На iPhone 11 і iPhone 11 Pro є нова функція QuickTake, що дозволяє записувати короткі відео без перемикання режиму камери.

Утримуйте кнопку затвора для зйомки відео

За замовчуванням програма "Камера" відкривається в режимі зйомки. Натисніть кнопку затвора , щоб зробити знімок. Натисніть стрілку , щоб налаштувати параметри, наприклад спалах, Live Photos, таймер і т.д. Якщо потрібно зняти відео QuickTake, просто натисніть і утримуйте кнопку затвора.* Потім відпустіть кнопку, щоб зупинити записування.

Проведіть праворуч, щоб продовжити зйомку

Щоб продовжити зйомку відео, не утримуючи кнопку затвора, проведіть її праворуч, а потім відпустіть. Після переходу в режим відеозйомки праворуч з'явиться кнопка затвора; натисніть її, щоб зробити знімок під час запису відео. Натисніть кнопку запису, щоб завершити зйомку.

Проведіть ліворуч, щоб перейти в режим серійної зйомки

Посуньте кнопку затвора вліво і утримуйте її, щоб зробити серію знімків, а потім відпустіть, щоб зупинити зйомку.

Контролюйте те, що залишається за кадром

Перероблений інтерфейс програми «Камера» в пристрої iPhone 11 і iPhone 11 Pro показує, що відбувається за межами кадру. Це допомагає зрозуміти, чи потрібно змінити композицію кадру або перейти на іншу камеру пристрою iPhone, щоб покращити знімок.

При використанні ширококутної (1x) камери видошукач також показує поле зору надширококутної (0,5x) камери. Натисніть кнопку «.5», щоб перейти на надширококутну камеру. На пристрої iPhone 11 Pro під час використання телеоб'єктива (2x) також відображається ширококутна область (1x) за межами кадру.

Зйомка фотографій в умовах низького освітлення в нічному режимі

iPhone 11 і iPhone 11 Pro включають нічний режим автоматично при виявленні нестачі освітлення. Ніч режим значок у верхній частині дисплея стає жовтим, коли ця функція активна.

Залежно від того, наскільки темна сцена, пристрій iPhone може зробити швидкий знімок у нічному режимі або збільшити час зйомки до декількох секунд. Поряд із піктограмою нічного режиму відображається число, яке показує тривалість зйомки фотографії.

Щоб поекспериментувати з більш тривалою зйомкою фотографій у нічному режимі, натисніть нічний режим. Потім за допомогою повзунка над кнопкою спуску затвора виберіть «Макс.», щоб збільшити час зйомки. Під час зйомки фотографії повзунок перетворюється на таймер, який відраховує час до кінця зйомки.

Щоб отримати оптимальні результати, тримайте пристрій iPhone нерухомо до завершення зйомки. Якщо забезпечити повну нерухомість пристрою iPhone, можна ще більше збільшити деталізацію та знизити шуми на дуже темних сценах, наприклад, під час зйомки нічного неба. Спробуйте помістити пристрій iPhone на стійку та безпечну поверхню або використовувати штатив, щоб отримати максимально довгу витримку у нічному режимі.

Увімкнення функції Live Photos та спалаху

Якщо iPhone працює в нічному режимі, функція Live Photos та спалах відключаються. Але їх можна увімкнути вручну. Зверніть увагу, що при ввімкненні функції Live Photo та спалаху нічний режим вимикається.

Натисніть кнопку Live Photos у верхній частині екрана, щоб увімкнути її. Натисніть її ще раз, і камера повернеться в нічний режим, якщо ви знімаєтеся при слабкому освітленні.

Якщо активовано автоматичний режим спалаху, він автоматично вмикається при дуже поганому освітленні. Щоб увімкнути спалах вручну, натисніть стрілку  над видошукачем. Натисніть кнопку спалаху  від видошукачем, потім виберіть "Увімкнути".

Зробіть свої фотографії та відео ідеальними

Програма «Фото» в ОС iOS 13 надає додаткові можливості редагування. Тепер ви можете змінювати інтенсивність усіх інструментів редагування та фільтрів. Також з'явилася можливість редагувати відео за допомогою тих же інструментів, що ви використовуєте для фотографій: обрізка, поворот, застосування фільтрів і т. д. Додаткові відомості про редагування фотографій на iPhone.

Знімайте портрети у нових місцях

Системи камер на iPhone 11 і iPhone 11 Pro роблять режим «Портрет» ще кращим. Новий ефект «Світла тональність — ч/б» дозволяє знімати студійні фотографії, а режим «Портрет» працює з будь-якими живими об'єктами, які ви любите знімати, включаючи свійських тварин.

Блог