Пн-Пт: з 9:00 до 19:00 Мы уже закрыты, но снова откроемся что бы радовать вас завтра в 10:00
Сб: з 10:00 до 16:00
Нд: вихідний
UA
RU
UA
RU
UA
RU
UA
RU
UA
RU
Київ, вул. Олекси Тихого 42а, м. Шулявська
Пн-Пт: з 9:00 до 19:00
Сб: з 10:00 до 16:00
Нд: вихідний
UA
RU

Як встановити пароль на папку iPhone

14.02.2024

Щоб забезпечити безпеку особистих даних на iPhone та уникнути переповнення робочого екрана, корисно об'єднувати програми у тематичні папки. Це дозволяє не лише зручно організувати програми, але й захистити доступ до них шляхом установлення коду. Таким чином, навіть якщо смартфон потрапить до чужих рук, власник може бути впевнений, що його особисті дані залишаться захищеними. У цій статті ви знайдете корисні рекомендації щодо того, як легко встановити код доступу на папки та забезпечити безпеку свого пристрою.

Зробити це можна двома способами: за допомогою вбудованих засобів Айфона та за допомогою сторонніх додатків. Обидва методи мають плюси і мінуси, тому вибір залежить від ваших уподобань.

Як поставити password на папку в iPhone, скориставшись вбудованими можливостями телефону?

Операційна система iOS надає широкі можливості для гарантування безпеки персональної інформації. Щоб встановити пароль на будь-яку папку в смартфоні Apple , потрібно:

1. Зайти в програму «Налаштування» та знайти графу «Основні» 

2. Вибрати "Обмеження" , потім натиснути "Увімкнути обмеження"

3. Введіть пароль

Код повинен містити літери латинського алфавіту нижнього та верхнього регістрів, а також цифри. Мінімальний розмір – вісім знаків.

Рекомендація: не використовуйте як пароль дату народження, імена родичів і клички домашніх тварин. Подібний код легко зламати.

Як поставити пароль на папку в iPhone, скориставшись сторонніми програмами?

Для тих, хто шукає додаткові можливості для захисту особистої інформації на iPhone, в App Store можна знайти різноманітні утиліти. Серед найпопулярніших додатків для цього є Folder Lock і Folder Passcode. Folder Lock дозволяє захистити практично будь-що: від повідомлень і нотаток до фотографій і папок. Після встановлення додатку вам буде запропоновано вибрати метод захисту, такий як стандартний пароль, графічний ключ, відбиток пальця або розпізнавання обличчя. Після цього вам буде запропоновано налаштувати електронну адресу користувача та налаштувати індивідуальні параметри захисту.

1. З меню виберіть папки, які потрібно заблокувати

2. Помістіть файли в готові шаблони або створіть нові папки, натиснувши кнопку «+» 

3. Клацніть по порожній папці та додайте вибрані файли

[blog-product-4129,4097,4269,2009-title-new_product]

Для забезпечення повної безпеки, файли, які були перенесені до папки, необхідно видалити з внутрішньої пам'яті iPhone. Змінити код доступу або скасувати блокування можна здійснити через налаштування утиліти. Якщо ви забудете пароль до даних Folder Lock, його можна буде відновити через електронну пошту, вказану при реєстрації.

Після встановлення Folder Passcode з App Store, вам буде запропоновано ввести чотиризначний код, що буде захищати всі файли. Відкривши утиліту, виберіть директорію, доступ до якої необхідно заблокувати. Коли хтось спробує отримати доступ до неї, програма запропонує ввести пароль.

Що робити, якщо забув password від папки на iPhone?

У випадку втрати пароля для блокування файлів за допомогою вбудованих можливостей вашого пристрою, потрібно провести відновлення iPhone зі скиданням всіх кодів. Відновлення налаштувань до заводських параметрів можна виконати зручно за допомогою програми iTunes на комп'ютері або ноутбуці від Apple. Для цього важливо переконатися, що на вашому iPhone встановлена остання версія iOS, а програму iTunes оновлено на вашому комп'ютері. Після цього слідувати простій інструкції, яка дозволить вам провести процедуру відновлення.

Підключіть iPhone до комп'ютера за допомогою кабелю Lightning.

Затисніть кнопку живлення та «Додому» (або клавішу гучності в моделях без фізичної кнопки «Додому» ) на 10 секунд.

Дочекайтеся повідомлення про те, що смартфон перейшов у режим відновлення.

Натисніть клавішу Shift на клавіатурі ПК і клацніть Відновити iPhone .

Смартфон відновиться без кодів до папок та готових до звичайного використання.

passcode_iphone

Блог