Пн-Пт: з 9:00 до 19:00 Мы уже закрыты, но снова откроемся что бы радовать вас завтра в 10:00
Сб: з 10:00 до 16:00
Нд: вихідний
UA
RU
UA
RU
UA
RU
UA
RU
UA
RU
Київ, вул. Олекси Тихого 42а, м. Шулявська
Пн-Пт: з 9:00 до 19:00
Сб: з 10:00 до 16:00
Нд: вихідний
UA
RU

Потужні можливості iPad Pro

24.03.2023

Неймовірна потужність iPad Pro, дивовижні покращені дисплеї, надшвидке бездротове з'єднання, нові можливості Apple Pencil і потужні функції в iPadOS 16 - все це представлено в передовому виконанні.

Чіп M2

Нове покоління процесорів Apple з 8 ядрами, що забезпечує збільшення продуктивності на 15% та графічний процесор з 10 ядрами, що збільшує графічну продуктивність на 35%. Завдяки 40% швидшому Neural Engine для завдань машинного навчання та збільшеної на 50% пропускної спроможності пам'яті, M2 забезпечує дивовижну продуктивність та нові можливості для iPad Pro. Тепер ви можете створювати фотореалістичні 3D-дизайни, складні AR-моделі та грати в ігри з графікою консольного рівня з високою частотою кадрів.

Ipad Pro у чохлі з клавіатурою купити Ipad Pro M2

Повна кіностудія у ваших руках

Високопотужний мультимедійний процесор у чіпі M2 прискорює процеси кодування та декодування ProRes, що дозволяє конвертувати відеопроекти у форматі ProRes на 3 рази швидше, ніж раніше. Завдяки процесору обробки сигналу зображення у чіпі M2 та сучасним камерам у iPad Pro тепер можна знімати відео у форматі ProRes. Крім того, п'ять мікрофонів студійної якості та чотири динаміки з підтримкою Dolby Atmos забезпечують запис та відтворення звуку на рівні кінотеатру.

редактор з відеопроектом Ipad Pro

12,9 дюйми. Дисплей Liquid Retina XDR.

На iPad Pro 12,9 дюйма доступний екстремальний динамічний діапазон4. Дисплей Liquid Retina XDR з контрастністю 1000000:1 передає кожну деталь чітко та реалістично. Він ідеально підходить для роботи з фото та відео HDR, а також для перегляду улюблених фільмів та серіалів. Вражає дивовижна яскравість дисплея – 1000 кд/м² по всій поверхні та 1600 кд/м² у піковому режимі. Крім того, дисплей оснащений передовими технологіями, такими як ProMotion, True Tone та розширена гамма кольорів P3. Для більш точного кольору можна використовувати еталонний режим.

яскраве якісне зображення на Ipad Pro

iPadOS. Нескінченні можливості

Поліпшує ваш творчий процес. З новою операційною системою iPadOS 16 ви зможете виконувати завдання ще ефективніше. Нові мобільні програми з високою продуктивністю, які можна порівняти з настільними програмами, дозволять зробити ваш день ще більш продуктивним. Працюйте відразу в кількох програмах, змінюйте розмір вікон і нашаровуйте їх один на одного за допомогою функції «Постановник».5 Ви також можете підключити зовнішній монітор з роздільною здатністю до 6K, щоб мати більше простору для всіх програм.

 
монітор підключений до Ipad Pro

Професійні камери

Покращені ширококутні та надширококутні камери на iPad Pro дозволяють створювати ідеальні фото та відео. Тепер завдяки підтримці запису відео у форматі ProRes, iPad Pro може бути використаний як повноцінна мобільна відеостудія. Більш потужний процесор обробки зображень (ISP) у чіпі M2 також підтримує Smart HDR 4, що робить фотографії, зняті на iPad більш реалістичними.

відеодзвінок відкрито паралельно з іншою програмою купити iPad Pro 12.9

Apple Pencil

Apple Pencil, Magic Keyboard та Smart Keyboard Folio – це універсальні аксесуари, які можуть розкрити всі можливості iPad Pro. За допомогою Apple Pencil можна створювати шедеври, робити нотатки або розробляти бізнес-плани. Додаток для Apple Pencil допомагає зробити малювання, малювання та ілюстрації точнішими та зручнішими. Ви можете побачити, як програми та віджети розширюються на головному екрані, коли ви рухаєтеся по них. Smart Keyboard Folio та Magic Keyboard забезпечують швидке та зручне введення тексту, а також захищають ваш iPad Pro. Наведення курсору Apple Pencil робить все, що ви робите з Apple Pencil, ще зручнішим. Вони дозволяють працювати та творити на новому рівні.

рука тримає Apple Pancil купити Apple Pencil
 

Блог