Пн-Пт: з 9:00 до 19:00 Мы уже закрыты, но снова откроемся что бы радовать вас завтра в 10:00
Сб: з 10:00 до 16:00
Нд: вихідний
UA
RU
UA
RU
UA
RU
UA
RU
UA
RU
Київ, вул. Олекси Тихого 42а, м. Шулявська
Пн-Пт: з 9:00 до 19:00
Сб: з 10:00 до 16:00
Нд: вихідний
UA
RU

Огляд новинки від Garmin: Lily 2

22.01.2024

Годинник Lily 2 Classic - це надзвичайно стильний спортивний аксесуар з вражаючим дизайном та широким вибором варіантів. Модель привертає увагу своєю компактністю і доступна в різних варіаціях, включаючи ремінці з італійської шкіри, нейлону та силікону. Розумний годинник Lily 2  Classiс - неймовірно компактний спортивний аксесуар. Модель отримала витончений дизайн та представлена у різних варіаціях на вибір, зокрема з варіантами ремінців, які виготовлені з італійської шкіри, нейлону та силікону. 

Версія Lily 2 Sport має такі варіанти: металево-бузковий корпус з бузковим силіконовим ремінцем кремове золото з силіконовим ремінцем «кокос», а от версія Lily 2 Classic отримала золотистий корпус зі світло-коричневим шкіряним ремінцем та бронзовий корпус з темно-коричневим шкіряним ремінцем. А можна створити й свій власний стиль, ніж запропоновані варіанти, обравши інші комбінації  на офіційному сайті Garmin. 

62872-D-7L2-FAN

Смарт-годинник отримав корпус із повністю алюмінію та захисне скло Gorilla Glass 3, яке надійно оберігає LCD-дисплей. До речі, Garmin Lily 2 оснащений абсолютно сенсорним Hidden Display. Відсутні будь-які бічні кнопки, всі функції управління доступні лише на екрані. За замовчуванням він залишається прихованим, активуючись лише при піднятті зап'ястка користувача. Модель більше не містить пластикових елементів і отримала водонепроникність на рівні 5 АТМ.

Ці, без перебільшення, тендітні годинники, які мають розмір корпусу 35 мм, а важать усього лише 21 грам - модель Lily 2  Classiс та 24 грами - модель Lily 2 Sport. 

Поміж вишуканого дизайну Garmin Lily 2 виділяються і функціональні оновлення, зокрема нові режими для спорту та танців, а також функція відстеження сну. Наприклад, додана можливість відображення Sleep Score, яка проводить аналіз вашого сну, враховуючи такі аспекти, як тривалість, рухливість та час, проведений у різних фазах сну. Також вбудований вдосконалений датчик пульсу, який забезпечує більш точне вимірювання серцевого ритму користувача.

Варто зауважити, що автономна робота у режимі смарт-годиннику становить 5 днів. До того ж, у смарт-годиннику версії Classic додано безконтактну платіжну систему компанії Garmin Pay.

Чому варто купити смарт-годинник Garmin Lily 2?

Про оновлений дизайн, нові кольори та сучасний елегантний вигляд вже згадано вище. А щодо ключових аргументів, які б спонукали жінок мати таку симпатичну спортивну родзинку?

Спритний годинник володіє вражаючим набором функцій для підтримки вашого здоров'я та фітнесу, включаючи постійний моніторинг пульсу, відлік кількості кроків, розрахунок спалених калорій, вимірювання дихання, Pulse Ox, Body Battery, оцінку рівня стресу та відстеження сну. Після ранкового пробудження годинник надасть огляд вашого сну, денного календаря та прогнозу погоди, допомагаючи вам запланувати і готуватися до надходящого дня.

62872-D-1

У випадку виявлення смарт-годинником високого рівня стресу, він пропонує практику медитації та дихальні техніки для зменшення напруження. Garmin Lily 2 спрямований переважно на жінок, надаючи можливість відстежувати менструальний цикл та вагітність, разом із тренуваннями та навчанням харчування. Таким чином, несумлінно, годинник Lily 2 - це елегантна історія для активних жінок.

Щодо фітнесу, смарт-годинник має вбудовані спортивні програми, спеціально розроблені для кардіо, йоги, силових тренувань та інших видів активностей. Тепер додано новий функціонал для танцювальних тренувань, який може відстежувати різні стилі танцю, такі як Zumba, Afrobeat, Bollywood, EDM та хіп-хоп. Також введено новий профіль для внутрішнього веслування та можливість відстеження сесій високоінтенсивних інтервальних тренувань.

При використанні базових вправ - ходьби, їзди на велосипеді чи бігу на відкритому повітрі, можна підключатися до сумісного смартфона GPS для точного маршруту та відстеження статистики. 

garmin (5)

Смарт-годинник Lily 2 своєчасно підкреслюватиме важливість активності для користувача, особливо якщо він проводить багато часу у сидячому положенні. Відмінності від Apple Watch, розумний годинник не обмежується простими нагадуваннями. Він запропонує різноманітні рухи для виконання, такі як повороти шиї, нахили в сторони, присідання, а також варіації рухів у сидячому положенні.

Garmin Lily 2 оснащений великою кількістю підключених можливостей, які сумісні з смартфонами Android та iPhone. Вам буде надходити сповіщення про електронні листи, текстові повідомлення та інші важливі повідомлення, які з'являтимуться прямо на екрані годинника Lily 2. У поєднанні з додатком Garmin Connect ви зможете висилати повідомлення з ім'ям користувача та його місцезнаходженням попередньо вибраним контактам для надзвичайних ситуацій, а також отримувати інформацію про своє здоров'я та фізичну активність, обмінюватися даними з друзями та брати участь у змаганнях без необхідності підписки.

[blog-product-4874,4876,4878-title-new_product]

Блог