Пн-Пт: з 9:00 до 19:00 Мы уже закрыты, но снова откроемся что бы радовать вас завтра в 10:00
Сб: з 10:00 до 16:00
Нд: вихідний
UA
RU
UA
RU
UA
RU
UA
RU
UA
RU
Київ, вул. Олекси Тихого 42а, м. Шулявська
Пн-Пт: з 9:00 до 19:00
Сб: з 10:00 до 16:00
Нд: вихідний
UA
RU

Чому варто придбати Apple Watch?

26.08.2022

Щороку, показуючи нову лінійку Apple Watch, Apple робить основний акцент на їх функціональності. На презентації досить детально розповідається про апдейт заліза та його взаємодія із програмним забезпеченням. Так у Купертіно створюють у покупців уявлення про новий пристрій. І, начебто, що може бути простіше? Якщо функціонально годинник вас влаштовує, то варто його купувати. Але, з іншого боку, багатьом користувачам об'єктивно цікаві лише кілька функцій: зручний перегляд повідомлень і спорт трекінг. Все інше – другорядне. У даному випадку може виникнути питання: чому ж Apple Watch є найбільш продаваним смарт годинником у світі?

Apple Watch Series 8 збоку

Відповідь знаходиться на поверхні. Apple Watch - це стильний аксесуар, який в умілих руках має практично необмежений потенціал по кастомізації. В основному користувачі голосують за них гривнею зовсім не через їхні круті функції або потужне залізо. Давайте розберемося детальніше, чому насправді варто купити Apple Watch.



Циферблати для Apple Watch
Apple Watch Series 8 з різними кольоровими ремінцями купити Apple Watch Series 8

Всі циферблати у watchOS можна кастомізувати під свої завдання.

 

Всі годинники, крім того, що повинні виконувати свою головну функцію — показувати час, — це ще й аксесуар. Деякі люди в залежності від стилю одягу або місця їхнього перебування носитимуть і різні годинники. Не кожен може собі дозволити змінювати цей аксесуар залежно від стилю одягу. Але як тільки популярність стали набирати смарт годинники, багато що змінилося.

Однією з головних можливостей таких пристроїв є можливість зміни циферблатів та ремінців. На презентаціях навіть окрема увага приділяється тому, як можна кастомізувати вотчфейс і яку інформацію вони можуть нести. Цей фактор максимально відрізняє ті ж Apple Watch від класичного годинника. У будь-який момент ви маєте можливість докорінно змінити зовнішній вигляд вашого пристрою і підлаштувати його під будь-який ваш образ. А головне, що для цього вам не знадобиться інша модель годинника. Усі зміни відбуватимуться на одному пристрої.

Apple Watch Series 8 презентація різних варіантів налаштувань
Зверніть увагу, скільки різних налаштувань та кольорів може бути у одного вотчфейса.

 

І з кожним новим оновленням watchOS виробник додає нові різні варіанти циферблатів. Але що так само важливо, з'являються нові можливості кастомізації старих. При цьому кожен користувач з таким різноманіттям зможе знайти для себе те, що сподобається. Найцікавіше, що тепер можна налаштувати автоматичну зміну циферблатів виходячи з місця розташування, або часу. Наприклад, виходите на роботу, а годинник перемикається на класичний зовнішній вигляд, без зайвої інформації. Повертаєтеся додому, а у вас максимально інформативний та яскравий вотчфейс. Це чудово допомагає урізноманітнити вид пристрою в цілому. Він просто не встигає набриднути.



Ремінець для Apple Watch
шкіряний ремінець Apple Watch Series 8
Шкіряні ремінці чудово доповнять діловий костюм

 

Циферблат - це звичайно добре, але з одним і тим же ремінцем годинник по суті залишатиметься незмінним. І тут нам на допомогу приходить просто неймовірна кількість різноманітних браслетів, ремінців та інших аксесуарів для Apple Watch. Бажаєте металевий браслет? Без проблем. Подобаються шкіряні ремінці? Можете придбати у будь-якому дизайні. І все це за досить прийнятними цінами.

Але найголовніше — це навіть не їхня кількість, а простота заміни. Зовсім не багато виробників класичного годинника роблять механізм зняття стандартних ремінців і браслетів зручним. І доводиться звертатися до спеціалізованих майстерень, що вже зовсім не практично. Apple Watch ж, навпаки, дозволяє легким рухом руки зняти старий ремінець і поміняти на новий. Досить просто затиснути по одній кнопці з кожного боку, і браслет спокійно виймається. Максимально зручно.

різні кольорові ремінці на Apple Watch Series 8 купити
Браслети існують в різних варіантах. Можна вибрати будь-який, що довподоби

 

Виробники стандартних годинників, безумовно, останнім часом почали рухатися у бік своїх користувачів. Багато хто дає можливість самостійно замінити ремінець. Але цей процес лише на самому старті шляху. І далеко ще не всі взяли цю можливість на озброєння.

А тепер уявіть, що у вас є один смарт годинник Apple Watch і до нього величезна кількість різних ремінців і циферблатів. Вам не потрібні різні пристрої. Всього одне, яке можна змінювати в залежності від ситуацій. Займаєтесь спортом? Циферблат із секундоміром, даними за показниками організму та силіконовий ремінець. Зібралися до ресторану? Міланське плетіння браслет і класичний хронометр на екрані. Зручно? Безперечно.

У такому випадку функціональність Apple Watch йде на другий план. Базові функції, такі як перегляд повідомлень та тренування для деяких користувачів, годинник виконують відмінно і так. А чи потрібне все інше? Комусь можливо, і так. Але якби Apple Watch не були стильним аксесуаром, їх би ніхто не купував. Саме це я і вважаю головною причиною популярності розумного годинника від Apple. Якщо ви ними ніколи не користувалися, спробуйте саме в такій ролі. Запевняю вас, ви не будете розчаровані.

 

Купити Apple Watch Series 8 можна у нас в AppleFun

Блог