Пн-Пт: з 9:00 до 19:00 Мы уже закрыты, но снова откроемся что бы радовать вас завтра в 10:00
Сб: з 10:00 до 16:00
Нд: вихідний
UA
RU
UA
RU
UA
RU
UA
RU
UA
RU
Київ, вул. Олекси Тихого 42а, м. Шулявська
Пн-Пт: з 9:00 до 19:00
Сб: з 10:00 до 16:00
Нд: вихідний
UA
RU

Анонсовано нові колонки JBL Authentics

04.09.2023

На виставці IFA 2023 в Берліні JBL вразила численними аудіоновинками. Здається, компанія добре підготувалася до найбільшої події року, представивши нову серію бездротових "ретро" колонок і не тільки.

Якщо об'єднати дизайн колонок Marshall з легендарними JBL L100, виникнуть JBL Authentics - колонки, які поєднують в собі класичний зовнішній вигляд і вражаючий набір характеристик, як інтегрований звук і стиль.

Усього є три моделі у цій лінійці, і всі вони оснащені функціями, такими як AirPlay, Spotify Connect, Alexa Multi-Room Music, Chromecast, а також вперше - підтримкою одночасно двох голосових асистентів: Alexa та Google Assistant. Цією нововведенням не потрібно переключати асистентів у налаштуваннях, просто вимовте фразу "Привіт, Google" або "Алекса", і вибраний помічник відповість на ваші команди. У майбутніх оновленнях обіцяють додати інтеграцію з Tidal Connect.

jbl-authentics

Бездротова колонка Authentics 300 - це акустична система, яка завжди готова до подорожей завдяки вбудованій ручці і вражаючій автономності на протязі 8 годин. Вибухова батарея додає рівень зручності та довготривалості роботі цієї колонки.

jbl-authentics

Розроблений з урахуванням потреб аудіофілів, інтерфейс динаміка вміщує спеціальні елементи керування для налаштування низьких і високих частот, а також кнопку відтворення/паузи, регулятор гучності і навіть спеціальну кнопку для позначення вподобаних треків. На задній панелі Authentics 300 (а також 500) розташовані порт Ethernet для стабільного підключення до Інтернету, а також 3,5-мм аудіовхід, порт USB-C і роз'єм для живлення.

jbl-authentics

Authentics 200 - це колонка, яка вражає якістю стереозвуку. Два 25-міліметрових високочастотних динаміка спільно з повнодіапазонним 5-дюймовим низькочастотним динаміком та 6-дюймовим пасивним випромінювачем гарантують неймовірно глибокі баси. Ця колонка забезпечує ідеальний аудіобаланс для насолоди від прослуховування будь-якого музичного стилю.

Ці акустичні системи забезпечують легке підключення завдяки Bluetooth, додатковому входу та Ethernet, що робить їх сумісними з різноманітними пристроями. Динаміки легко інтегруються з AirPlay, Alexa Multi-Room Music, Spotify Connect і Chromecast, і вже на горизонті ми можемо очікувати підтримку Tidal Connect. Крім того, майбутні оновлення програмного забезпечення обіцяють можливість організувати стерео- та багатоканальний звук, об'єднавши кілька динаміків JBL.

jbl-authentics

Ціна JBL Authentics 200 становить €330, Authentics 300 — €430, Authentics 500 — €630. Продажі в Європі стартуватимуть 15 вересня.

Блог