Пн-Пт: з 9:00 до 19:00 Мы уже закрыты, но снова откроемся что бы радовать вас завтра в 10:00
Сб: з 10:00 до 16:00
Нд: вихідний
UA
RU
UA
RU
UA
RU
UA
RU
UA
RU
Київ, вул. Олекси Тихого 42а, м. Шулявська
Пн-Пт: з 9:00 до 19:00
Сб: з 10:00 до 16:00
Нд: вихідний
UA
RU

Apple оголосила жовтневу подію для Mac

25.10.2023

Apple оголосила про другий осінній захід 2023 року, який відбудеться в понеділок, 30 жовтня, о 17:00 за тихоокеанським часом. Жовтневий захід Apple буде присвячений Mac, і очікується, що компанія оновить кілька Mac у лінійці. Веб-сайт Apple Events містить логотип Apple на чорному фоні, який перетворюється на піктограму Mac Finder, підтверджуючи, що подія спрямована на Mac.

Останніми місяцями чутки про Mac викликали плутанину, але є кілька варіантів. Ми могли побачити оновлену версію 24-дюймового iMac , оскільки ця машина все ще використовує чіп Apple M1 . 

Інсайдер вважає, що наша подорож у світ Apple може продовжитися із виходом нових MacBook Pro моделей, які можуть бути 14- та 16-дюймовими. Це, мабуть, виглядає дещо несподівано, враховуючи, що Apple вже приголомшувала нас оновленням MacBook Pro в січні цього року. Але за словами Марка Гурмана: "Додаткове оновлення цього ж року, хоч і не дуже звичайне, але все-таки можливе."

Гурман раніше зазначав, він очікує, що iMac отримає чіп M3, покращивши продуктивність та ефективність.

Щодо 14- та 16-дюймових MacBook Pro поки ми маємо дуже обмежену інформацію, проте Гурман раніше стверджував, що не очікує великих змін, крім оновлених процесорів. Він висловив припущення, що моделі з процесорами M3 Pro і M3 Max можуть з'явитися не раніше 2024 року.

MacBook-Pro

А ось тепер до цього додано ще одну цікаву деталь: нові MacBook Pro можуть отримати "незначні покращення дисплеїв," і, згідно з іншими джерелами, Apple планує випустити нові 14- та 16-дюймові MacBook Pro з більш ефективними міні-світлодіодними дисплеями до кінця поточного року.

Незрозуміло, чи буде оновлення зосереджено на нових чіпах серії M3, але залежно від того, що оновлюється, ми можемо побачити моделі ‌iMac‌ та MacBook Pro, які приймуть лінійку 3-нанометрових чіпів M3.

Спостерігаємо з нетерпінням на подальші новини та оновлення!

Блог