Пн-Пт: з 9:00 до 19:00 Мы уже закрыты, но снова откроемся что бы радовать вас завтра в 10:00
Сб: з 10:00 до 16:00
Нд: вихідний
UA
RU
UA
RU
UA
RU
UA
RU
UA
RU
Київ, вул. Олекси Тихого 42а, м. Шулявська
Пн-Пт: з 9:00 до 19:00
Сб: з 10:00 до 16:00
Нд: вихідний
UA
RU

Apple Watch Ultra 3: які зміни отримає годинник?

04.07.2024

Восени Apple презентує нову лінійку iPhone 16 разом із новими розумними годинниками. За чутками, Apple Watch Ultra 3 не матиме значних змін порівняно з Apple Watch Ultra 2.

Минулого року вийшла Ultra другого покоління, яка отримала багато нових функцій, зокрема на 50% яскравіший дисплей, швидший чіп S9, жест подвійного торкання "Double Tap" для взаємодії з годинником без торкання екрана, Siri та більший вбудований накопичувач. Існують припущення, що новий годинник не отримає значної кількості оновлень.

Спочатку було повідомлено, що Apple працює над Apple Watch Ultra з дисплеєм microLED, який забезпечить підвищену яскравість, кращу контрастність та ефективність батареї. Однак, ймовірно, ці плани наразі відкладено. Apple працювала над технологією дисплеїв microLED протягом кількох останніх років, але цей проєкт, схоже, скасовано, і в найближчому майбутньому Apple Watch не матимуть дисплеїв microLED.

ultra

Функції Ultra 3

Функція моніторингу тиску дозволить користувачам контролювати підвищення їхнього артеріального тиску, надавши розуміння, що вони робили, коли виникла гіпертонія. Однак конкретні показники артеріального тиску надаватися не будуть. А от виявлення тимчасового припинення дихального руху під час сну використовуватиме історію сну та моделі дихання для визначення, чи є така проблема у користувача. Якщо раптом виникне, то розумний годинник запропонує звернутися до лікаря.

Скоріш за все, Apple Watch Ultra 3 практично не отримає нових апаратних оновлень у порівнянні з попередньою моделлю, про таке повідомив Мін-Чі Куо. За його словами, функції виявлення артеріального тиску та виявлення тимчасового припинення дихального руху під час сну будуть засновані на машинному навчанні чи програмному забезпеченні, а відповідатимуть за них наявні датчики.

Два роки поспіль Apple випускала моделі Ultra та Ultra 2 в натуральному титановому кольорі. Минулоріч були чутки щодо нового варіанту темнішого кольору, але ці чутки не справдилися..

Що ще відомо? Apple Watch Ultra 3 працюватиме на останній версії watchOS 11, яка була презентована на WWDC 2024 і передбачає багато оновлень, зокрема додаткові віджети Smart Stack, перевірка повідомлень і тренувань, додаток Vitals для перегляду основних показників здоров’я, додаток Translate, нова функція оплати “Tap to Cash”, навантаження для тренувань, додаткові типи тренувань та  більше настроюваних кілець активності.

applewatchultra

Дизайн Apple Watch Ultra 3

Наразі Apple пропонує Apple Watch Ultra 2, випущений у вересні 2023 року, у тому ж натуральному титановому кольорі, що й модель першого покоління. Перед запуском моделі другого покоління деякі чутки припускали, що Apple може випустити новий варіант темнішого кольору. Цього не сталося. Однак ми знаємо, що Apple спочатку розробила Apple Watch Ultra першого покоління із задньою частиною з темної кераміки , яка ніколи не була представлена. Більше того, Марк Гурман з Bloomberg у 2023 році сказав, що «теоретично» можливо, що обробка може бути випущена для пізнішої моделі. Раніше висококласна модель Apple Watch Series 7 була доступна з титановим корпусом Space Black.

[blog-product-4299,4316,4311-title-new_product]

Кольори

На сьогоднішній день Apple пропонує Apple Watch Ultra 2, випущений у вересні 2023 року, в тому ж натуральному титановому кольорі, що й перша модель. Перед запуском другого покоління були чутки, що Apple може випустити новий варіант у темнішому кольорі, але цього не сталося.

Однак відомо, що Apple спочатку розробляла Apple Watch Ultra першого покоління із задньою частиною з темної кераміки, яка так і не була представлена. Марк Гурман з Bloomberg у 2023 році зазначив, що "теоретично" ця обробка може бути випущена для майбутньої моделі. Раніше висококласна модель Apple Watch Series 7 була доступна з титановим корпусом Space Black.

ultra-1

Блог