Пн-Пт: з 9:00 до 19:00 Мы уже закрыты, но снова откроемся что бы радовать вас завтра в 10:00
Сб: з 10:00 до 16:00
Нд: вихідний
UA
RU
UA
RU
UA
RU
UA
RU
UA
RU
Київ, вул. Олекси Тихого 42а, м. Шулявська
Пн-Пт: з 9:00 до 19:00
Сб: з 10:00 до 16:00
Нд: вихідний
UA
RU

Що покаже Apple сьогодні 9-го вересня

09.09.2024

Сьогодні 9-го вересня о 20:00 за київським часом Apple, представлять нові iPhone, Apple Watch і, можливо, оновлені AirPods.

Завісу таємниці перед початком презентації відкрив Марк Гурман з Bloomberg.

iPhone 16

На презентації Apple в першу чергу представлять нові моделі iPhone, а також оголосять дату виходу iOS 18.

Базові моделі iPhone 16 і 16 Plus повернуться до класичного дизайну з вертикальним розташуванням камер і отримають кнопку Action, як у версії Pro.

iPhone 16 Pro і 16 Pro Max будуть оснащені найбільшими екранами — 6,3 та 6,9 дюймів відповідно. Гаджети стануть трохи вищими і ширшими, з незначним збільшенням ваги, при цьому товщина залишиться такою ж, як і раніше.

Рамки в iPhone 16 Pro стануть ще тоншими, а час автономної роботи суттєво збільшиться. OLED-дисплеї стануть на 20% яскравішими порівняно з попереднім поколінням. Також пристрої отримають нову систему охолодження і швидшу зарядку: 40 Вт через кабель і 20 Вт через MagSafe.

iphone-16-lozenge-2-isolated-colors

Всі моделі працюватимуть на новому процесорі A18 і будуть повністю сумісні з Apple Intelligence. Очікується, що в США стартова ціна iPhone 16 Pro залишиться на рівні однієї тисячі доларів.

Apple Watch Series 10 та Ultra 2 у новому кольорі

Apple представить нове десяте покоління Apple Watch. Смарт-годинник стане ще тоншим, а екран - ще більше. Велика версія Apple Watch Series 10 отримає 2-дюймовий дисплей.

Годинник обзаведеться новою системою-на-чіпі та новими фішками, включаючи функцію виявлення апное уві сні.

А ось Ultra 3 чекати не варто. За даними Марка Гурмана , покажуть лише Ultra 2 у чорному кольорі.

apple-watch-series-3

AirPods та AirPods Max

Apple представить нові AirPods четвертого покоління з роз'ємом USB Type-C і оновленою технологією активного шумоподавлення. Моделі матимуть укорочені ніжки, що зробить їх візуально ближчими до дорожчих AirPods Pro. Крім того, навушники отримають покращену систему шумозаглушення і підтримуватимуть зарядку через USB-C.

Оновлені AirPods Max 2 також будуть оснащені роз'ємом Type-C і матимуть нові варіанти кольорів. Їхній реліз очікується також під час сьогоднішньої презентації.

airpods-usb-c-port

Блог