Пн-Пт: з 9:00 до 19:00 Мы уже закрыты, но снова откроемся что бы радовать вас завтра в 10:00
Сб: з 10:00 до 16:00
Нд: вихідний
UA
RU
UA
RU
UA
RU
UA
RU
UA
RU
Київ, вул. Олекси Тихого 42а, м. Шулявська
Пн-Пт: з 9:00 до 19:00
Сб: з 10:00 до 16:00
Нд: вихідний
UA
RU

Dyson Airstrait – новий чудо-випрямляч

17.01.2024

Компанія Dyson представила інноваційний вирівнювач для волосся - Dyson Airstrait. Його унікальність полягає у використанні потоку повітря для випрямлення волосся від вологого до сухого стану, без використання гарячих пластин. Це гарантує відсутність теплового пошкодження структури волосся.

Інженери компанії Dyson врахували негативний вплив високих температур, що використовуються в традиційних засобах для стайлінгу, і розробили Dyson Airstrait, який одночасно сушить і випрямляє волосся за допомогою спрямованого потоку повітря. Це може виконуватися як на повністю мокрих, так і на трошки вологих волоссях.

Девіз нового пристрою від Dyson - це простота та швидкість! Завдяки ефекту "два в одному" - безпечного сушіння і природного випрямлення, пристрій не лише надає блиску волоссю, але й економить цінний час, який зазвичай витрачається на рутинну процедуру.

Dyson Airstrait підходить для різних типів волосся. Створення природного прямого укладання? Не питання! Надання об`єму? Легко! Ефективні хвилі? Чому б і ні?! І що найважливіше, при всіх маніпуляціях з випрямлячем зберігається сила та здоровий блиск волосся.

dyson

А ще Dyson Airstrait є красивим, як і всі продукти компанії. Пропонується вибір з двох поєднань кольорів: Prussian Blue/Rich Copper та Nickel/Copper.

До речі, у запитанні про Dyson як відрізнити підробку від оригіналу, колір – це найпростіший критерій. У оригінальної продукції він насичений, а у підробки – тьмяний. Нова технологія диктує нові правила, у тому числі й на рахунок ваги пристрою. У порівнянні з Dyson Corrale, цей випрямляч легший майже на 300 грамів. Його вага становить лише 998 грамів. Отже, як відрізнити підробку Dyson за цим параметром? Просто зваж гаджет. Китайська копія, навіть найточніша, буде або легшою, або важчою за оригінал. Причому завжди! 

У чому суть технології? 

Уздовж кожної лопатки гаджета розміщено ряд отворів. Повітря, прискорюючись, проходить через них, в результаті створюючи два високошвидкісних низхідних повітряних потоків. Форсунки розташовані під кутом 45 градусів. Таким чином, потоки сходяться в один сфокусований струмінь повітря, випрямляючи та висушуючи пасмо. 

Який двигун використовується? 

Dyson Airstrait використовує двигун Hyperdymium - компактний, легкий і дуже потужний, щоб створити потік, здатний ефективно справлятися з висушуванням та випрямленням мокриго волосся. Крильчатка обладнана 13 лопатями і обертається зі швидкістю 106 000 обертів за хвилину, пропускаючи через пристрій 11,9 літра повітря на секунду. Цей процес створює тиск на рівні 3,5 кПа, достатньо ефективний для випрямлення волосся під час їх поступового висихання.

Dyson Airstrait2

Контроль температури

За це відповідає інтелектуальна система нагріву, яка використовує спеціальні термістори з скляними кульками для запобігання значущому тепловому пошкодженню та збереження природного блиску волосся. Ці термістори проводять вимірювання температури повітряного потоку до 30 разів на секунду. Отримані дані піддаються обробці мікропроцесором, який активно регулює роботу нагрівального елемента, гарантуючи, що потрібна температура не буде перевищена.

Тут теж актуальним є запитання про Dyson як перевірити оригінал. Але воно більше стосується режимів укладання із зазначенням температури, які відображаються на дисплеї пристрою. У копії вони можуть не збігатися з оригіналом, тому пройдись за характеристиками, якщо сумніваєшся.

Режими укладання

Випрямляч пропонує два основних режими: "Від вологого до сухого" та "Сухий", а також функції холодного обдування та сушіння коріння. Основні режими передбачають заздалегідь налаштовану комбінацію тепла та повітряного потоку для досягнення оптимальних результатів. Для керування потоком повітря використовуються дві налаштовувані швидкості: низька і висока.

Крім того, як перевірити оригінальність виробу Dyson за допомогою кнопок управління? У подделках зазвичай виявляється неакуратне виконання написів на кнопках, а лінії є товстішими. Загалом, копії не вражають своєю естетикою.

Dyson Airstrait

Екран

У Dyson Airstrait використовується кольоровий OLED-дисплей, що має високу чіткість і показує поточний режим роботи, а також параметри повітряного потоку та температури для зручності процесу укладання. 

Функція блокування

Лопатки випрямляча можна заблокувати за допомогою спеціальної кнопки. Ця функція дозволить акуратно підсушити волосся та створити об'єм від коренів. 

Режим очікування

Якщо випадково залишити випрямляч увімкненим, він перейде в автоматичний режим очікування через 5 хвилин бездіяльності у разі відкритих лопаток. Або через 3 хвилини при заблокованих лопатках. Екран вимкнеться і для відновлення роботи пристрою потрібно буде натиснути кнопку живлення. 

Інтуїтивний потік повітря

Dyson Airstrait розпізнає, коли волосся знаходиться між лопатками. І автоматично перейде на низьку швидкість потоку повітря, якщо цього не відбувається. Все для тихого та ефективного укладання.

Технологія застосування повітряного потоку для безпечного сушіння та укладання – це справжня революція у світі гаджетів для стайлінгу. 

dyson-airstrait-04

Блог