Пн-Пт: з 9:00 до 19:00 Мы уже закрыты, но снова откроемся что бы радовать вас завтра в 10:00
Сб: з 10:00 до 16:00
Нд: вихідний
UA
RU
UA
RU
UA
RU
UA
RU
UA
RU
Київ, вул. Олекси Тихого 42а, м. Шулявська
Пн-Пт: з 9:00 до 19:00
Сб: з 10:00 до 16:00
Нд: вихідний
UA
RU

Флагманська новинка: Sony WF-1000XM5

23.08.2023

Sony презентувала нове покоління TWS-навушників WF-1000X. Компанія заявляє, що ця модель пропонує найкраще шумопоглинання на ринку. Інженери вдосконалили систему ANC – для її роботи використовуються два процесори власної розробки (Integrated Processor V2 та HD Noise Cancelling Processor QN2e), шість мікрофонів, а також оновлені амбушури, які відповідають за пасивну звукоізоляцію.

Як працює технологія Multi Noise Sensor?

Кожен з навушників оснащений трьома мікрофонами, включаючи подвійні мікрофони зі зворотнім зв'язком, що допомагає вдосконалити ефективність поглинання низьких частот. Технологія Multi Noise Sensor - є кроком вперед у сучасній області шумозаглушення, здатним удосконалювати виявлення навколишніх звуків з надзвичайною точністю. Це гарантує найчистіше звучання для користувачів.

sony-wf-1000xm5-1

Шумозаглушення навушників Sony WF-1000XM5

Нові навушники WF-1000XM5 отримали інноваційні шумоізоляційні вкладиші з унікального пінополіуретану, спроектованого для зменшення шуму у високочастотному діапазоні. Ці вкладиші мають м'яку та гнучку текстуру, що максимізує контакт з вушним каналом, повністю ізолюючи звук і ефективно зменшуючи оточуючий шум у низькочастотному діапазоні.

Інтегрований процесор V2, який був розроблений виключно Sony, виявляє весь потенціал фірмового процесора шумозаглушення HD QN2e. Ця унікальна поєднання технологій управляє шістьма мікрофонами в обох навушниках, що забезпечує вражаючу якість шумопоглинання.

Спеціально розроблений драйвер Dynamic Driver X, відомий своєю здатністю до відтворення низьких частот, також був удосконалений. Нова куполоподібна структура поділу об'єднує різні матеріали, що дозволяє точніше генерувати компенсуючі хвилі на нижніх частотах.

sony-wf-1000xm5-6

Приголомшлива якість звуку навушників Sony WF-1000XM5

Завдяки спеціально розробленому драйверу Dynamic Driver X, насолоджуйтеся виразністю та насиченістю вокалу та найдрібніших аудіодеталей у нових навушниках Sony WF-1000XM5. Сконструйована з декількох матеріалів діафрагма забезпечує мінімальні спотворення та чисту звукову якість.

Два нові процесори: HD Noise Canceling Processor QN2e та Integrated Processor V2, забезпечують точну 24-розрядну обробку аудіо та високоефективне аналогове посилення. Це перекладається у низькі рівні спотворень та бездоганне відтворення звуку.

Навушники Sony WF-1000XM5 готові до бездротового аудіо високої роздільної здатності завдяки технології кодування звуку LDAC. Ця технологія забезпечує передачу втричі більше даних порівняно зі звичайним Bluetooth-аудіо, забезпечуючи вражаючу якість звуку високої роздільної здатності Hi-Res, наближену до студійного запису.

Bluetooth версії 5.3 надає підтримку різних профілів та кодеків, включаючи A2DP, AVRCP, HFP, HSP, TMAP, CSIP, MCP, VCP, CCP.

sony-wf-1000xm5-3

Дизайн навушників Sony WF-1000XM5 

Навушники Sony WF-1000XM5 отримали ергономічний дизайн, вони неймовірно зручні та ідеально сидять у вухах за рахунок глянцевого покриття та зменшеного розміру корпусу. 

Оптимізоване розміщення компонентів вплинуло на розмір та вагу - нові навушники на 25% менші та на 20% легші, ніж попередня модель навушників Sony WF-1000XM4. Новинка має також зменшений футляр, який легко вміститься в будь-яку кишеню.

Палітра досить стримана та така ж сама, як і в попередній серії, представлена у двох кольорах: Black та Silver.

Нові навушники мають ергономічну форму, яка ідеально підходить до людського вуха, забезпечуючи стабільну посадку. Дизайнерська розробка базувалася на досвіді та даних про форму вух, зібраних з початку історії навушників-вкладишів. 

Модель Sony WF-1000XM5 отримала нові шумоізоляційні вкладиші зроблені з ексклюзивного матеріалу, який покращує прилягання та підвищує комфорт завдяки зниженому тиску у вусі завдяки новій формі. Навушники отримали новий міні-розмір амбушюр та мають загаломчотири різні розміри.

sony-wf-1000xm5-7

Автономність 

Так само, як і попередній покоління, навушники Sony WF-1000XM5 мають значно покращену витривалість акумулятора. Ви можете насолоджуватися музикою протягом 8 годин неперервного відтворення з увімкненим шумозаглушенням або до 12 годин без нього. Зарядний футляр отримав 12,5% більше ємності акумулятора, що забезпечує додаткові 18 годин відтворення з активним шумозаглушенням або навіть до 30 годин відтворення без нього.

Порівняно з попередньою версією, яка дозволяла 5 хвилин швидкої зарядки, навушники Sony WF-1000XM5 можна зарядити всього за 3 хвилини, що забезпечує до години прослуховування. Додаток Sony | Headphones Connect буде сповіщати вас, коли заряд зарядного футляра опуститься нижче 30%.

Повне заряджання за допомогою порту USB Type-C займе лише 2 години. Крім того, навушники підтримують технологію Qi, що дозволяє заряджати їх безпроводово за допомогою зарядного футляра.

Навушники Sony WF-1000XM5, як і попередня модель, отримали клас водостійкості IPX4, вони надійно захищені від бризок та поту під час пробіжок та тренувань.

Sony WF-1000XM5 відрізняються від моделі Sony WF-1000XM4 через використання двох процесорів, які забезпечують ще більше ефективного зниження зовнішнього шуму. Також вони отримали новий високопродуктивний драйвер, розмір якого збільшено на 2.4 мм, та додаткові 2 мікрофони з подвійним зворотнім зв'язком. До того ж, ці навушники підтримують технологію Dolby Atmos, мають новий дизайн і шумоізоляційні вкладиші.

На сьогоднішній день ця пара бездротових навушників є абсолютним флагманом у світі активного шумозаглушення і відзначається відмінною якістю.

sony-wf-1000xm5-1jpeg

Блог