Пн-Пт: з 9:00 до 19:00 Мы уже закрыты, но снова откроемся что бы радовать вас завтра в 10:00
Сб: з 10:00 до 16:00
Нд: вихідний
UA
RU
UA
RU
UA
RU
UA
RU
UA
RU
Київ, вул. Олекси Тихого 42а, м. Шулявська
Пн-Пт: з 9:00 до 19:00
Сб: з 10:00 до 16:00
Нд: вихідний
UA
RU

iOS 18 додасть 5 нових функцій у AirPods Pro

27.06.2024

Майбутнє оновлення програмного забезпечення iOS 18 від Apple пропонує безліч нових функцій для підтримуваних iPhone, а також обіцяє покращити ваші враження від використання AirPods Pro. Завдяки вдосконаленню в галузі машинного навчання та штучного інтелекту, AirPods Pro отримують кілька нових складних можливостей. Очікується, що ці п'ять нових функцій для AirPods Pro будуть доступні вже в цьому році після виходу iOS 18 відновлення.

Жести головою

Apple збирається додати нові жести головою, які дозволять користувачам керувати AirPods Pro без використання рук і без жодного слова. За допомогою нових жестів ви можете кивнути головою вгору-вниз або похитувати нею зліва направо, щоб відповісти на дзвінок або відхилити його. Siri Interactions також дозволить користувачам відповідати на дзвінки та відхиляти їх, взаємодіяти з повідомленнями, керувати сповіщеннями тощо — і все це не розмовляючи.

f-6805c507f8a4ad4d1cf5bf1383c0c89ad096b3e0

Ізоляція голосу

iPhone від Apple містить функцію виклику, яка може зробити ваш голос чіткішим для людини, з якою ви розмовляєте під час розмови, навіть якщо ви перебуваєте в зайнятому середовищі. Apple в iOS 18 додає Voice Isolation до ‌AirPods Pro‌, щоб вони також зменшили гучні фонові звуки.

Під час розмови мікрофони AirPods Pro зазвичай вловлюють широкий діапазон звуків навколишнього середовища, наприклад звуки вітру навколо абонента. Але за допомогою Voice Isolation машинне навчання розрізнятиме ці звуки, блокуватиме будь-які навколишні шуми та визначати пріоритет вашого голосу, щоб він звучав чітко.

voice-isolation-1

Персоналізований просторовий звук для ігор

Персоналізований просторовий звук із динамічним відстеженням голови буде доступний для ігор на AirPods (3-го покоління), AirPods Pro та AirPods Max — забезпечуючи захоплюючий звук, який полюбився клієнтам під час прослуховування музики або перегляду фільмів і шоу.

Apple каже, що використовуючи AirPods Pro, геймери матимуть найкращу затримку бездротового аудіо, яку вона коли-небудь забезпечувала для мобільних ігор. Користувачі AirPods Pro також зможуть насолоджуватися покращеною якістю голосу, включаючи 16-бітний звук, 48 кГц, під час спілкування з товаришами по команді та іншими гравцями. Розробники ігор також зможуть включати просторове аудіо у свої ігри для більш захоплюючого звуку.

Spatial-Audio-Feature

Детальне адаптивне керування звуком

AirPods Pro другого покоління від Apple мають функцію адаптивного аудіо під назвою Adaptive Noise Control, яка регулює звук і активне шумозаглушення відповідно до змін у вашому оточенні.

Наразі адаптивне аудіо — це налаштування «все або нічого», але це зміниться в iOS 18. Apple додала меню «Налаштувати адаптивне аудіо», за допомогою якого можна налаштувати параметри, щоб дозволити більше або менше шуму.

airpods-adaptive-audio

Режим слухового апарату

Згідно з березневим звітом Марка Гурмана з Bloomberg, AirPods Pro отримають новий «режим слухового апарату» з випуском iOS 18 пізніше цього року. AirPods Pro вже пропонують функцію Conversation Boost, яка підвищує гучність і чіткість звуку людей, які перебувають безпосередньо перед користувачем, але поки що Apple не рекламувала навушники як слуховий апарат.

airpods-pro-noise-cancellation

Блог