Пн-Пт: з 9:00 до 19:00 Мы уже закрыты, но снова откроемся что бы радовать вас завтра в 10:00
Сб: з 10:00 до 16:00
Нд: вихідний
UA
RU
UA
RU
UA
RU
UA
RU
UA
RU
Київ, вул. Олекси Тихого 42а, м. Шулявська
Пн-Пт: з 9:00 до 19:00
Сб: з 10:00 до 16:00
Нд: вихідний
UA
RU

Як зробити скріншот повної сторінки на iPhone

08.03.2024

Коли ви створюєте знімок екрана на своєму iPhone — або iPad , якщо на те пішло — спочатку створене зображення виглядає лише частиною веб-сторінки, яка з’являється на вашому екрані — буквальне «екранне» зображення. Однак статті на веб-сайті та домашні сторінки, як правило, набагато «довші» і відображаються поза екраном, доки ви не прокрутите вниз.

Зробити знімок екрана на всю сторінку на iPhone

Щоб зробити скріншот за допомогою iPhone, натисніть верхню кнопку гучності та кнопку живлення одночасно. Екран «блимає», щоб вказати, що ви зробили успішно, і невелика мініатюра видимого вмісту екрана з’явиться в нижньому лівому куті та переміститься за межі екрана через кілька секунд, якщо ви не торкнетеся її — або якщо ви проведіть це ліворуч.

Якщо замість цього торкнутися мініатюри, вона розгорнеться в режим редагування, починаючи з верхньої частини зробленої сторінки. Ви побачите кілька стандартних інструментів редагування над зображенням і два варіанти під ними: «екран» і «повна сторінка».

iphone-скріншот

Якщо під час зйомки ви мали намір просто зафіксувати щось у видимій області екрана, ви можете торкнутися інструмента «обрізати», щоб обрізати все, що вам не потрібно, торкнутися кнопки «готово» та вибрати, де зберегти його. Ви можете зберегти його в програмі «Фотографії», «Файли» або створити коротку нотатку із зображенням.

Ви також отримуєте опцію «скопіювати та видалити», тобто зберегти зображення знімка екрана в буфер обміну, але видалити фактичний знімок екрана або видалити знімок екрана відразу. Варіанти зображення «на всю сторінку» дещо відрізняються: ви можете зберегти як фотографії, зберегти як PDF у файли або скопіювати та видалити та просто видалити.

Однак якщо ви хочете зробити всю сторінку, просто торкніться опції «повна сторінка», і ви побачите довгу, тонку та дуже маленьку мініатюру всього зображення праворуч, тоді як знімок екрана залишиться ліворуч . Так само всі ці інструменти доступні, якщо ви працюєте на iPad.

Блог