Пн-Пт: з 9:00 до 19:00 Мы уже закрыты, но снова откроемся что бы радовать вас завтра в 10:00
Сб: з 10:00 до 16:00
Нд: вихідний
UA
RU
UA
RU
UA
RU
UA
RU
UA
RU
Київ, вул. Олекси Тихого 42а, м. Шулявська
Пн-Пт: з 9:00 до 19:00
Сб: з 10:00 до 16:00
Нд: вихідний
UA
RU

Які нові продукти та оновлення готує Apple цієї весни?

19.02.2024

У цей весняний період ми очікуємо ряд нових моделей, які Apple планує представити. За повідомленням Марка Гурмана, до кінця березня можуть з'явитися оновлені версії MacBook Air, iPad Pro та iPad Air.

MacBook Air M3

Ймовірно, нові моделі MacBook Air будуть доступні у двох розмірах: 13 та 15 дюймів. Вони отримають оновлені чіпи M3, які Apple представила у жовтні 2023 року разом із новими версіями MacBook Pro 14 та 16 дюймів, а також iMac 24”.

Після отримання нового потужного чіпу M3, MacBook отримають безліч переваг у порівнянні з моделями попереднього покоління, які працюють на чіпі M2. Оновлені пристрої будуть мати вищу продуктивність та підтримку технологій Mesh Shading та Ray Tracing, що значно поліпшать рендеринг графіки та зроблять віртуальне освітлення максимально реалістичним, особливо в ігровому середовищі.

Здається, що цього року не передбачається значних змін у дизайні MacBook Air. Однак, ймовірно, що моделі отримають підтримку Wi-Fi 6E, як і інші пристрої Mac.

macbook-air-m-3

iPad Pro M3

Сподіваємося на те, що новий iPad Pro стане першим яблучним планшетом, який отримає яскравий OLED-дисплей.

За неофіційною інформацією, нове покоління iPad Pro може принести кілька цікавих оновлень, пов'язаних з чіпом M3. Ймовірно, моделі отримають можливість бездротової зарядки MagSafe, оновлену клавіатуру Magic Keyboard з розширеним трекпадом та алюмінієвим верхнім корпусом. Також може бути представлена нова фронтальна камера, зорієнтована на покращення альбомної орієнтації.

Oled-iPads-and-MackBook

iPad Air M3

Існують припущення, що Apple може представити оновлені версії планшетів iPad Air з екранами розміром 10,9 та 12,9 дюйма. За невизначеними джерелами, також відомо, що нові моделі iPad Air 2024 можуть отримати чіп M2, перероблену задню камеру, підтримку Wi-Fi 6E та Bluetooth 5.3.

iPad-Air-12.9-Inch-m-3

iOS 17.4

З нещодавнього оновлення Apple, пов'язаного з App Store для країн ЄС, стало відомо, що версія iOS 17.4 вийде наступного місяця. Розробники вже мають можливість випробувати нові можливості у бета-версії iOS 17.4, а користувачам у 27 країнах ЄС оновлення буде доступне в березні.

У версії iOS 17.4 передбачаються функціональні оновлення, такі як покращення в Apple Podcasts, додавання SharePlay для HomePod, нові емодзі та розширені можливості картки Apple Cash. Крім того, буде проведено підготовку до запуску наступного покоління CarPlay пізніше у цьому році.

До того ж, в березні очікуються й інші оновлення програмного забезпечення, зокрема iPadOS 17.4, macOS 14.4, watchOS 10.4, tvOS 17.4 та visionOS 1.1.

iOS-17.4-march-2024

Чи презентуватимуть iPhone в новому кольорі?

Уже з 2021 року у Apple стала традицією представляти iPhone в яскравих, неочікуваних кольорах навесні. Минулого року був сонячний жовтий, а перед цим - Alpine Green та фіолетовий. Цікаво, який новий відтінок зустрінемо цього березня або квітня. Тож, трошки залишимось у напрузі та знову нагадаємо, що ця інформація не є остаточною.

iphone-15-colors

Блог