Пн-Пт: з 9:00 до 19:00 Мы уже закрыты, но снова откроемся что бы радовать вас завтра в 10:00
Сб: з 10:00 до 16:00
Нд: вихідний
UA
RU
UA
RU
UA
RU
UA
RU
UA
RU
Київ, вул. Олекси Тихого 42а, м. Шулявська
Пн-Пт: з 9:00 до 19:00
Сб: з 10:00 до 16:00
Нд: вихідний
UA
RU

Яким буде великий iPad Air?

28.11.2023

За інсайдерською інформацією, Apple планує розпочати масове виробництво iPad Air шостого покоління протягом першого кварталу 2024 року, це означає його можлива презентація відбудеться приблизно у березні. Завичай, Apple представляє новинки саме у цей період.

Новий планшет обіцяє дещо обмежений обсяг нововведень, проте йому є чим порадувати. Однією з ключових особливостей буде випуск другої моделі. Подібно до розширення лінійки Air у макбуках минулого року, тепер час для iPad. Великий Air отримає 12,9-дюймовий екран, аналогічний iPad Pro. Важливо відзначити, що, за словами Мін-Чі Куо, це буде звичайний IPS-дисплей, але з оксидною об'єднаною платою для покращення його характеристик.

apple-ipad-air-m-1

Обидві моделі також отримають чіп M2, відмовляючись від новітнього чіпу M3, ймовірно, як стратегічний крок компанії для уникнення питань про доцільність покупки iPad Pro. Планшети також будуть оснащені підтримкою Wi-Fi 6E та Bluetooth 5.3, аналогічно останнім моделям Mac та iPhone.

Однак щодо зовнішнього вигляду, значущих змін слід не очікувати. Тим, хто розглядає покупку iPad Air 5, але може почекати кілька місяців, слід враховувати, що iPad Air 6, хоч і нереволюційний, пропонує кращі характеристики, що може зробити його більш привабливим вибором порівняно із попередньою моделлю.

Блог