Пн-Пт: з 9:00 до 19:00 Мы уже закрыты, но снова откроемся что бы радовать вас завтра в 10:00
Сб: з 10:00 до 16:00
Нд: вихідний
UA
RU
UA
RU
UA
RU
UA
RU
UA
RU
Київ, вул. Олекси Тихого 42а, м. Шулявська
Пн-Пт: з 9:00 до 19:00
Сб: з 10:00 до 16:00
Нд: вихідний
UA
RU

Колаборація Beats та Кім Кардаш'ян: Studio Pro у нових кольорах

19.08.2024

Beats by Dre випустила спеціальну серію навушників Studio Pro у співпраці з Кімом Кардаш'яном. Ця лімітована колекція вирізняється новими ексклюзивними відтінками — “Moon”, “Dune” та “Earth”, які чудово підходять до будь-якого стилю, від мінімалістичного до виш.

Шкірна пара навушників комплектується футляром «Beats x Kim» та міцними плетеними кабелями, підібраними під колір навушників, що робить цю серію справді особливою. У плані функціональності Studio Pro Kim Special Edition зберігає всі характеристики стандартної версії Studio Pro: студійна якість звуку, активне шумозаглушення, до 40 годин автономної роботи, функція персоналізації звуку, комфорт і ергономіка. Раніше ми вже робили огляд навушників Studio та порівнювали їх з AirPods Max.

beats

kim-vs-jim-studio-pro

Kim vs Jim Studio Pro

Насправді, Кім Кардаш'ян і Джиммі Феллон взяли участь у веселій рекламній кампанії, змагаючись за те, щоб представити навушники Beats Studio Pro у своїх унікальних кольорах. Жовтий варіант від Джиммі, схоже, залишився в тіні, залишивши неймовірні нюдові відтінки від Кім просто не залишили йому шансів. 

Якщо вам сподобалися фірмові кольори від Кім, але повнорозмірні навушники вас не цікавлять, зверніть увагу на Beats Fit Pro у тих самих відтінках. Ці навушники з активними шумозаглушеннями мають ергономічний дизайн з інтегрованими «крилами», які забезпечують надійне кріплення у вухах під час тренувань і щоденного прослуховування музики. Вони також підтримують просторове аудіо та працюють до 6 годин від одного заряду з можливістю продовження до 24 годин за допомогою зарядного ключа.

Beats Studio Pro Kim Special Edition по шкоду естетики та інновацій, створюючи шкірну мелодію ще ближчою. Не втратьте шанс додати цей ексклюзивний аксесуар до своєї колекції—передзамовлення вже відкрито! 

beats-fit-pro-true-wireless-earbuds-Kim-k-special-edition

Блог