Пн-Пт: з 9:00 до 19:00 Мы уже закрыты, но снова откроемся что бы радовать вас завтра в 10:00
Сб: з 10:00 до 16:00
Нд: вихідний
UA
RU
UA
RU
UA
RU
UA
RU
UA
RU
Київ, вул. Олекси Тихого 42а, м. Шулявська
Пн-Пт: з 9:00 до 19:00
Сб: з 10:00 до 16:00
Нд: вихідний
UA
RU

Колонка Beats Pill: з 24 годинами автономної роботи

01.07.2024

Приховані тизери колонки Beats Pill із відомими людьми почали з'являтися дедалі частіше останніми місяцями. Це вказує на те, що чекати на цю "акустичну таблетку" залишилося недовго. 

Трохи історії. 12 років тому, до того як Apple придбала компанію Beats, вийшла перша портативна колонка Beats Pill із високоякісним звуком. У 2015 році Apple представила оновлену версію блютуз-колонки Beats Pill+, а на початку 2022 року її виробництво було припинено.

І ось популярна у свій час акустика Beats Pill зазвучала зовсім по-новому. У новій моделі було оновлено практично все – від зовнішнього дизайну до внутрішнього доповнення. Додано функції, яких не було в попередній версії, покращено акустично.

beats-pill-f1-daniel-ricciardo

Дизайн

Блютуз-колонка Beats Pill має сучасний та практичний дизайн. Ваш корпус виготовлений з м'якого на дотик силікону, а металеві ґратки динаміка прикрашені логотипом Beats.

У верхній частині корпусу розташовані приємні на дотик фізичні кнопки. Для зручного носіння передбачений знімний шнурок, який легко одягається на зап.

Колонка Beats Pill доступна в трьох кольорах: Matte Black, Champagne Gold та Statement Red. Вага стовпчика становить 680 г.

beats-pill-launch0005

Характеристики

Колонка Beats Pill забезпечена вдосконаленими неодимовими магнітами, що збільшують великий обсяг повітря та збільшують потужність двигуна на 28%. Це дозволяє видавати потужніший і точніший звук. Взагалі, неодимові магніти значно перевершують ферити, які утворюються в необхідних колонках, забезпечуючи набагато більшу потужність при однакових розмірах. Наприклад, такі магніти використовують в колонках JBL Xtreme 3.

Низькочастотний динамік колонки Beats Pill може вітісняти на 90% більше повітря, а радіатори мінімізують спотворення низьких частот. У середній колонці замість подвійних високочастотних динамік встановлено перероблений високочастотний динамік для додаткової стабільності та зменшення спотворення. Звичайний дизайн акустики Beats Pill з нахилом 20º забезпечує кращу проекцію звуку з меншими відображеннями.

Bluetooth-колонка Beats Pill, як і попередня версія Pill+, може бути гучним зв'язком для підключених пристроїв. Завдяки спеціальному алгоритму, який пригнічує навколишні звуки для націлювання на ваш голос, розмови користувачів будуть особливо чіткими для обох сторін.

Є підтримка голосового помічника, тому можна активувати Siri або Google Assistant, натиснувши на відповідну кнопку.

Портативна колонка Beats Pill отримала порт USB-C, що дозволяє відтворювати аудіо високої роздільної здатності без втрат через дротове з'єднання. Також USB-C забезпечує легку зарядку та дозволяє заряджати інші пристрої від колонки. 

Колонка Beats Pill підтримує Bluetooth 5.3.

beats-pill-pdp-p11.jpg.medium.2x

Захист

Колонка Beats Pill отримала надійний захист від води та пилу за стандартом IPX 67. Завдяки спеціальній конструкції з покращеними внутрішніми ущільнювачами ні вода, ні бруд не потраплять

всередину. Її сміливо можна брати на пляж, басейн або на прогулянку під зливою.

Сумісність

Колонка Beats Pill сумісна з iOS та Android. Чіп-платформа Beats забезпечує стабільний доступ до обох платформ, пропонуючи миттєве з'єднання в одній точці, автоматичне налаштування на всіх пристроях, прив'язаних до електронного запису iCloud або Google, а також підтримку функцій Find My та Find My Device.

Крім того, можна об’єднати дві колонки в пару в режимі посилань для підвищення гучності звуку у великих приміщеннях або створити загальний стереорежим, який розділяє вихідний звук на лівий та правий канали, що надсилаються на різні колонки.

beats-pill-pdp-p12.jpg.medium.2x

Автономність

Колонка Beats Pill має відмінну автономність і може працювати цілодобово! Попередня версія Beats Pill+ мала вдвічі менший час автономної роботи — 12 годин.

Крім того, нова колонка підтримує швидку зарядку. Завдяки технології Fast Fuel лише за 10 хвилин зарядки можна отримати додаткові дві роки роботи. Зарядити колонку можна за допомогою кабелю USB-C – USB-C, який входить в комплект (адаптер можна придбати окремо).

Управління

Колонка Beats Pill має чотири кнопки на верхній панелі: кнопку живлення, центральну кнопку плюс кнопки збільшення та зменшення гучності. Кожна кнопка відповідає за свою функцію, відповідно можна керувати певною кількістю функцій, не використовуючи свій iPhone.

- натискання кнопки живлення вмикає або вимикає колонку;

- коротке натискання загоряється поруч індикатор стану батареї;

- подвійне натискання активує ‌Siri‌;

- потрійне натискання змінює напрямок заряджання при підключенні через USB-C;

- натискання та утримання кнопки живлення при підключенні Pill через USB-C активує дротовий аудіовхід.

beats-pill-2

Блог