Пн-Пт: з 9:00 до 19:00 Мы уже закрыты, но снова откроемся что бы радовать вас завтра в 10:00
Сб: з 10:00 до 16:00
Нд: вихідний
UA
RU
UA
RU
UA
RU
UA
RU
UA
RU
Київ, вул. Олекси Тихого 42а, м. Шулявська
Пн-Пт: з 9:00 до 19:00
Сб: з 10:00 до 16:00
Нд: вихідний
UA
RU

Новинка від Marshall: навушники з активним шумозаглушенням Motif II A.N.C.

01.09.2023

Фірмомвий звук Marshall

Не залишайте позаду чудову музику. З Motif II ANC ви можете взяти фірмовий звук Marshall із собою, куди б ви не пішли. Точна конструкція Motif II ANC, створена для забезпечення чистого та збалансованого звучання, незалежно від того, наскільки сильно ви збільшуєте гучність, створена так, що вам не доведеться стримуватися. Відчуйте концертну якість звуку будь-коли.

marshall-motif-ii-anc-4

Дизайн 

Щодо дизайну тут майже без змін. Стиль, мінімалізм та витонченість. Класичний чорний колір. Компактні навушники в компактному футлярі з логотипом. Герметичні силіконові амбушюри мають так само 3 розміри: S, M, L. Єдина відмінність - у нового покоління мікрофони на торці обрамлені в золото. Це стовідсотково підкреслює їх довершеність.

marshall-motif-ii-anc-5

Надійний час гри Motif II A.N.C.

Нові навушники  Motif II набагато автономніші за Marshall Motif A.N.C. Модель здатна на 30 годин загального відтворення з увімкненим ANC завдяки зарядному футляру - це на 10 годин більше, ніж було раніше. Без увімкнення ANC відтворення триває впродовж 43 годин (це +17 годин). Окремо навушники мають автономний час роботи від шести до дев’яти годин залежно від того, використовуєте ви ANC чи ні. Навушники першого покоління працювали від 4,5 до 6 годин.

Попередню модель для повної зарядки потрібно було заряджати три години, як навушники так і футляр, нові навушники та зарядний кейс заряджаються вдвічі швидше - 1,5 години, через новий порт USB Type-C.. 

Навушники Marshall Motif II ANC мають усі необхідні функції та гарантують якісне аудіопрослуховування з покращеним ANC. Безпрограшна перевага, безумовно, - це час автономної роботи. Окрім активного шумозаглушення саме автономність - є одним з вирішальних критеріїв для користувачів. 

Маючи вагомі звукові характеристики та стильний неповторний дизайн така модель точно сподобається користувачам.

marshall-motif-ii-anc-2

Розширене підключення з LE AUDIO

Ніколи не дозволяйте нічому заважати вашій музиці з Motif II ANC Це BT LE Audio, готове для забезпечення найкращого з’єднання, тож ви ніколи не пропустите жодного ритму. Ця перспективна технологія забезпечує високу якість аудіо, одночасно збільшуючи діапазон потокового передавання та покращуючи синхронізацію аудіо для кращого з’єднання під час перегляду відео. Почувайтеся в безпеці, знаючи, що коли ця технологія Bluetooth наступного покоління буде випущена, ваші навушники зможуть більше, ніж впоратися з нею.

Motif II ANC пропонує високоякісний звук у компактному дизайні. Його стильний зарядний футляр забезпечує до 30 годин бездротового відтворення. Ці навушники-вкладиші підтримують Bluetooth LE, гарантуючи найкращий зв'язок. Завдяки активному шумопоглинанню та покращеним характеристикам шуму вітру ви зможете насолоджуватися музикою без відволікань навіть у шумних умовах і в подорожах.

slideshow-01

Блог