Пн-Пт: з 9:00 до 19:00 Мы уже закрыты, но снова откроемся что бы радовать вас завтра в 10:00
Сб: з 10:00 до 16:00
Нд: вихідний
UA
RU
UA
RU
UA
RU
UA
RU
UA
RU
Київ, вул. Олекси Тихого 42а, м. Шулявська
Пн-Пт: з 9:00 до 19:00
Сб: з 10:00 до 16:00
Нд: вихідний
UA
RU

Нове в iOS 17 Beta 3

10.07.2023

Apple випустила третю бета-версію майбутньої версії програмного забезпечення iOS 17 для тестування. Як і в усіх бета-версіях, це оновлення містить невеликі виправлення та налаштування різних функцій та елементів інтерфейсу.

У цьому огляді ми розглянемо всі нововведення, які присутні у третій бета-версії iOS 17.

Видалені фотографії

В альбомі Recently Deleted Apple внесла зміни в інтерфейс. Замість окремих кнопок «Видалити» та «Відновити» тепер у нижній частині дисплея є невеликий значок меню з трьома крапками, до якого можна торкнутися, щоб відкрити параметри відновлення та видалення.

Якщо зображення не вибрано, доступні параметри «Видалити все» та «Відновити все», але якщо вибрано зображення, є можливість відновити або видалити певні зображення. Коли ви маєте справу з Live Photos , якщо ви виберете одну або кілька ‌Live Photos‌ і торкнетеся значка керування, з’явиться нова опція «Зберегти як відео».

Якщо ви видаляєте або відновлюєте зображення людини, ви можете вибрати опцію «Відображати цю людину менше».

4 (50)

Психічне здоров'я

Apple внесла незначні уточнення в дизайн розділу «Психічне благополуччя» програми «Здоров’я», надавши йому більш обтічний вигляд і колірну схему. Змінено кольори різних емоцій, а кнопки та фон тепер відповідають настрою.

6 (36)

Дуже неприємним є світліший фіолетовий з більшою кількістю синього та меншою кількістю червоного, нейтральним є більш синьо-зелений відтінок, ніж раніше, злегка приємним є яскравіший зелений із більшою кількістю жовтого, приємним є жовтий замість зеленого, а дуже приємним є оранжевий.

5 (27)

Існує також можливість увімкнути нагадування для реєстрації настроїв за розкладом. Розклад включає в себе середину дня та кінець дня, доступний індивідуальний розклад.

Автори пісень Apple Music

У додатку Apple Music тепер є можливість переглядати титри пісень, торкнувшись піктограми з трьома крапками поруч із піснею, яка відтворюється, шукається чи є у списку відтворення. У титрах показано всіх артистів-виконавців, композиторів, а також тих, хто брав участь у виробництві та інженерії.

У цьому розділі також міститься опція перегляду повного тексту пісні, яку було видалено зі стандартного спадного меню, а також інформація про доступну якість звуку, як-от Lossless або Dolby Atmos.

3 (52)

Домашній додаток

Тепер є екран-заставка, на якому ви можете знати, що нового в програмі Home. Для світильників, які підтримують кілька кольорів і тонів, тепер у нижній частині інтерфейсу є попередньо вибрані параметри для швидкої зміни кольору. Параметри кольорів також відображаються в Центрі керування під час доступу до певного світла.

Програма Home у третій бета-версії також тепер підтримує історію активності, яку можна вимкнути або ввімкнути за попередній місяць. Історія активності показує події активності для інтелектуальних замків, гаражних дверей і систем домашньої безпеки.

1 (90)

Блог