Пн-Пт: з 9:00 до 19:00 Мы уже закрыты, но снова откроемся что бы радовать вас завтра в 10:00
Сб: з 10:00 до 16:00
Нд: вихідний
UA
RU
UA
RU
UA
RU
UA
RU
UA
RU
Київ, вул. Олекси Тихого 42а, м. Шулявська
Пн-Пт: з 9:00 до 19:00
Сб: з 10:00 до 16:00
Нд: вихідний
UA
RU

Огляд Apple Watch Ultra

24.04.2023

Пригоди чекають

Оптимальні можливості в міцній конструкції. Неперевершена точність GPS в умовах заторів. Міцність батареї до 36 годин. Три нестандартних ремінця для спортсменів і екстремальних любителів пригод. Усі функції, необхідні для збереження здоров’я, безпеки та зв’язку.

Дизайн, інновація, інженерія

Новий дизайн корпусу піднімається, оточуючи плоске сапфірове скло та захищаючи його від ударів по краях. Титан забезпечує ідеальний баланс між вагою, міцністю та корозійною стійкістю. Цифрова корона більша, а бічна кнопка піднята над корпусом, що спрощує використання в рукавичках.

Apple-Watch-Ultra

Готовий до дій

Нова кнопка "Дія" забезпечує швидкий фізичний контроль до різних функцій. Вона налаштовується і може виконувати такі дії, як керування тренуванням, відзначати шлях компаса або починати занурення. Як і ви, вона сповнена потенціалу.

Apple-Watch-Ultra-New-Action- Button

Найбільший та яскравий дисплей Apple Watch

Пряме сонячне проміння не перешкода для дисплея Always-On Retina з разючою яскравістю 2000 нит у піку і вдвічі яскравіше, ніж у будь-яких інших Apple Watch. А на великому дисплеї більше місця для показників тренування та деталізованих циферблатів.

Бігайте вільніше. Киньте собі виклик далі.

Розширені види спорту та показники, як-от зони пульсу. Мультиспортивна функція. Чудовий час роботи від батареї до 36 годин нормального використання та більший час роботи від батареї в режимі низького енергоспоживання. Створено спеціально для бігунів.

Apple-Watch-Ultra-спеціально- для-бігунів

Прецизійний двочастотний GPS

GPS L1 і L5, а також нові спеціальні алгоритми позиціонування для точного обчислення відстані, швидкості та маршруту в складних умовах.

Тонкий, гнучкий Trail Loop

Призначений для швидкого регулювання.

Відкривай нові горизонти. Навіть у воді

Водонепроникність до 100 метрів. Сертифікований для рекреаційного підводного плавання на глибину до 40 метрів. Дептометр для швидкого перегляду ключових статистичних даних. І Oceanic+, запатентована програма, яка одночасно є дуже компетентним комп’ютером для занурення. Повний інновацій, виведених на нові глибини.

Apple-Watch-в-воді

Сертифікація EN13319i

Міжнародно визнаний стандарт для підводних комп'ютерів і датчиків

Трубчаста структура Ocean Band для виняткової еластичності та безпеки.

Корисна інформація. Допомагайте, коли потрібно.

Датчик температури

Дозволяє ретроспективне передбачення овуляції та розширену функцію відстеження циклу.

Виявлення аварії та виявлення падіння

Виявляє серйозні автомобільні аварії або важкі падіння та може автоматично зв’язати вас зі службами екстреної допомоги, якщо ви не відповідаєте.

Удосконалені датчики здоров’я

Відображають результати EKГ, схожі на електрокардіограму в одному відведенні за допомогою програми EKG. І знімайте показники вмісту кисню в крові на вимогу.

Apple-Watch-Ultra-датчик-температури

Будьте поруч з усім, що має для вас значення.

Здійснюйте дзвінки та надсилайте текстові повідомлення. Слухайте улюблену музику та подкасти. Отримайте маршрути за допомогою Карт. Або торкніться тисяч програм, щоб зробити ще більше.

Apple-Watch-Ultra-дзвінки-та-текстові-повідомлення

Для кого підійде Apple Watch Ultra?

Важливо зрозуміти, що ця модель не є черговим поколінням з популярної лінійки розумних годинників Apple і точно не є заміною Series 8S. Ultra, хоча й оснащений передовими функціями, проте є нішевим продуктом, призначеним для спортсменів, туристів та авантюристів. Якщо ви відносите себе до цієї групи людей, то з чистою совістю можна сказати, що цей гаджет буде вас задовольняти. Але якщо екстремальні види спорту не ваша стихія і ваш організм не виробляє ендорфіни від викиду адреналіну в кров, то краще звернути увагу на Apple Watch восьмого покоління або нову модель SE.

Обирай свої Apple Watch Ultra в нашому магазині AppleFun.

[blog-product-2047,4299-title-new_product]

Блог