Пн-Пт: з 9:00 до 19:00 Мы уже закрыты, но снова откроемся что бы радовать вас завтра в 10:00
Сб: з 10:00 до 16:00
Нд: вихідний
UA
RU
UA
RU
UA
RU
UA
RU
UA
RU
Київ, вул. Олекси Тихого 42а, м. Шулявська
Пн-Пт: з 9:00 до 19:00
Сб: з 10:00 до 16:00
Нд: вихідний
UA
RU

Огляд TWS-навушників Marshall Motif II A.N.C.

08.12.2023

Любителі якісної музики впізнають підсилювачі Marshall як символ рок-н-ролу та легендарного звуку 60-х років. І тепер, у світі бездротових технологій, ця енергія передається через бездоганність Marshall Motif II A.N.C. — новий рівень безперервного звуку та шумозаглушення.

Нове покоління навушників Marshall зберігає дух епохи, вдосконалюючи час автономної роботи та втілюючи фірмові аудіо-налаштування. Але Marshall розуміє, що справжня якість — це не тільки звук, тому навушники вражають не лише своєю аудіопрофесійністю, але і стильним, неперевершеним дизайном кейсу та комфортною посадкою в ушах. Вони створені для того, щоб ви хотіли користуватися ними постійно. З Marshall Motif II A.N.C. кожен трек стає емоційним враженням, а навушники — стильним аксесуаром для вашого щоденного життя.

Кейс

Чохол вражає своєю відмінністю: компактний та не надто мініатюрний, щоб вмістити AirPods Pro 2, його розміри взагалі вдалі. Обробка виготовлена з невеликої кількості жорсткого пластику, що відчувається на дотик як текстура шкіри. Кейс має практичну форму, якийне подразнює та не ковзає в долоні. Навіть брендове ім'я виглядає видатно біле на чорному тлі.

Кришка чохла фіксується за допомогою магніту і залишається надійно закритою, відкривається легко, але з фіксацією. Закриття супроводжується приємним клацанням. Самі навушники утримуються всередині завдяки магнітам і надійно тримаються на місці.

У чохлі розташована єдина фізична кнопка, яка запускає режим Bluetooth-підключення.

Щодо водостійкості, важливо не занурювати навушники, але є захист від бризок на рівні IPX5. Тим часом, рівень захисту чохла трошки нижчий, відповідаючи стандарту IPX4.

marshall-motif-2-anc-3

Зручна посадка

Навушники добре відчуваються у вухах, вони не тиснуть, не рухаються і не бовтаються, сидять щільно та надійно. Далеко не у всіх навушниках вдасться проходити весь день, але Marshall Motif 2 A.N.C. не втомлюєшся: посадка відмінна без неприємних відчуттів.

Як варіант, можна пограти з еквалайзером у додатку Marshall або в плеєрі, якщо там є така опція, але суттєвих змін все одно не буде. 

Шумопридушення працює нормально, але це не найкраща якість серед TWS-навушників. У приміщенні пробивається голос оточуючих, але надворі проникають сторонні дорожні шуми. Можна як варіант додати гучність, але це не завжди приємно.

Підключення

До смартфонів на Android навушники підключаються автоматично. На смартфоні з'являється повідомлення, що поряд знайдені нові навушники. Потім вони додаються до Google-акаунту, щоб не підключати їх щоразу вручну, якщо спробуєте використовувати їх з іншим смартфоном.

А якщо завжди можна натиснути на кнопку на корпусі, примусово запустивши режим сполучення. Зв'язок тримають стабільно, мультпоінт для одночасної роботи з двома пристроями присутній.

3 (83)

Мікрофон

Як гарнітура навушники добре показали себе в приміщенні, а ось на вулиці вони заважають навколишні звуки з голосом - співрозмовникам це не подобається.

Додаток

Як я вже говорив вище, у додатку налаштовується сенсорне керування, прилітає оновлення софту, відключається автопауза, коли виймаєш навушник. Можна змінити силу шумодава, вимкнути його або включити режим прозорості, щоб не загубитися насправді. Якщо дуже хочеться, то скористайтеся налаштуваннями еквалайзера, де крім готових пресетів є ще й ручні параметри.

А ще для збільшення терміну служби акумулятора можна обмежити зарядку та встановити ліміт у 90%, а також вимкнути режим швидкого заряджання.

marshall-motif-2-anc-7

Заряджання

У коробці з навушниками йде короткий USB-C кабель для підзарядки навушників, якщо надумаєте заряджати їх по дроту. Зарядка триває півтори години. А ще кейс підтримує і бездротову зарядку, правда, процес у такому разі буде набагато затягнутішим.

Втім, заряджати навушники можна не так часто, адже заявлено до 43 годин роботи без шумоподавлення і до 30 годин з активним шумодавом. Однак ці цифри наводяться з урахуванням додаткових підзарядок від чохла. Виходить близько 6 годин роботи з активним шумоподавленням і близько 8,5 годин, якщо його вимкнути.

Враження

Минув той час, коли невеликі бездротові навушники з шумопоглинанням були рідкістю. Таких пропозицій зараз море на різний смак і бюджет. Marshall Motif II виходили за $249 — стільки ж, скільки і AirPods Pro 2. Але незабаром після виходу ціну знизили на $50 — до $200.

Звук - річ індивідуальна, але в AirPods Pro 2 ви знайдете не лише захоплюючі акустичні враження, а й високоефективну технологію шумозаглушення. З іншого боку, Marshall пропонує брутальну історію, ефектний чохол та неперевершений комфорт в носінні, даруючи при цьому приємне, хоча не найяскравіше звучання. Це той випадок, коли навушники Marshall стають частиною вашого стилю життя, і з ними важко прощатися: вони такі приємні та комфортні.

marshall-motif-ii-a.n.c.-2

Блог