Пн-Пт: з 9:00 до 19:00 Мы уже закрыты, но снова откроемся что бы радовать вас завтра в 10:00
Сб: з 10:00 до 16:00
Нд: вихідний
UA
RU
UA
RU
UA
RU
UA
RU
UA
RU
Київ, вул. Олекси Тихого 42а, м. Шулявська
Пн-Пт: з 9:00 до 19:00
Сб: з 10:00 до 16:00
Нд: вихідний
UA
RU

Apple Vision Pro: ось усе, що ви отримуєте в коробці

10.01.2024

Apple анонсувала дату випуску свого високотехнологічного пристрою для просторового обчислення - Apple Vision Pro. Вартість гарнітури змішаної реальності стартує від 3499 доларів США. Продажі розпочнуться в США 2 лютого, а в Канаді та Великобританіїочікується пізніше цього року. Apple ще не розкрила всіх подробиць про параметри конфігурації пристрою напередодні попередніх замовлень, які розпочнуться в п’ятницю, 19 січня, але ми знаємо, що входить у коробку з кожним ‌Apple Vision Pro‌.

Гарнітура Vision Pro : гарнітура є основним компонентом системи Vision Pro, яка включає передову технологію відстеження очей і рук за допомогою камер, дисплеї з надвисокою роздільною здатністю для кожного ока, динаміки з обох боків і передній екран EyeSight. Гарнітура оснащена мінімум 256 ГБ вбудованої пам’яті для додатків і медіа.

Solo Knit Band і Dual Loop Band : ці два типи пов’язок призначені для комфорту користувача та налаштування. Solo Knit Band — це одна стрічка, яка обертається навколо потилиці, тоді як Apple каже, що Dual Loop Band має «пару регульованих верхніх і нижніх ременів для індивідуальної посадки».

Light Seal : Light Seal виготовлено з м’якого текстилю та, ймовірно, доступне в різних формах і розмірах, які згинаються, щоб відповідати обличчю користувача для точного прилягання. Цей аксесуар допомагає блокувати зовнішнє світло, покращуючи ефект занурення в гарнітуру.

Дві подушки Light Seal : ці подушки поставляються в двох розмірах і забезпечують додатковий комфорт і здатність блокувати світло, забезпечуючи щільне прилягання до обличчя, щоб запобігти витоку світла.

Apple-Vision-Pro-Dual-Loop-Band

Кришка для переднього скла : кришка захищає переднє скло гарнітури, коли вона не використовується, запобігаючи подряпинам і пошкодженням.

Тканина для полірування : м’яка тканина, призначена для чищення лінз і переднього скла гарнітури без подряпин чи пошкоджень.

Акумуляторна батарея : зовнішнє джерело живлення для гарнітури, що забезпечує довший час використання та портативність. Акумулятор забезпечує 2 години звичайного використання та 2,5 години відтворення 2D-відео на одному заряді, згідно з Apple.

Адаптер живлення USB-C : Адаптер використовується для зарядки акумулятора гарнітури, гарантуючи, що пристрій завжди готовий до використання. Це також може дозволити підключати Vision Pro до зовнішнього джерела живлення протягом більш тривалого періоду використання, ніж дозволяє портативна батарея, хоча Apple ще не підтвердила це.

Зарядний кабель USB-C : кабель для підключення гарнітури або акумуляторної батареї до адаптера живлення USB-C для заряджання.

Apple пропонує додаткові оптичні вставки для тих користувачів, які зазвичай використовують окуляри. Зазначимо, що ці вставки не включені до базового комплекту, але можуть бути придбані окремо за ціною від 99 доларів. Компанія співпрацює з ZEISS для створення налаштовуваних вставок, які відповідають індивідуальним вимогам кожного користувача з урахуванням особливостей їхнього зору.

Вставки кріпляться до лінз Vision Pro за допомогою магніту, забезпечуючи точний перегляд і відстеження очей. Людям, які носять окуляри, знадобиться дійсний рецепт, щоб отримати вкладиші, але Apple попереджає, що не всі рецепти будуть підтримуватися. Оптичні вставки можна буде замовити онлайн на сайті Apple.

Apple планує почати пропонувати демонстрації Vision Pro в роздрібних магазинах Apple у США в день запуску. Apple каже, що демонстраційний час буде пропонуватися протягом вихідних у порядку живої черги, а реєстрація відбудеться з 8:00 ранку 2 лютого.

apple-vision-pro-france

Блог