Пн-Пт: з 9:00 до 19:00 Мы уже закрыты, но снова откроемся что бы радовать вас завтра в 10:00
Сб: з 10:00 до 16:00
Нд: вихідний
UA
RU
UA
RU
UA
RU
UA
RU
UA
RU
Київ, вул. Олекси Тихого 42а, м. Шулявська
Пн-Пт: з 9:00 до 19:00
Сб: з 10:00 до 16:00
Нд: вихідний
UA
RU

Вибір вкладишів AirPods Pro і перевірка прилягання вкладишів до вух

31.05.2020

У комплекті з навушниками AirPods Pro йдуть силіконові вкладиші трьох розмірів: малі, середні та великі. Використання вкладок правильного розміру гарантує оптимальну якість звучання і висококласне шумозаглушення.

Вибір вкладок правильного розміру

Вкладки повинні добре закривати вушний канал. Якщо розмір підібраний правильно, шумозаглушення працює ефективніше, а баси звучать насиченіше.

У комплекті з навушниками AirPods Pro йдуть вкладиші трьох розмірів. Вкладиші середнього розміру вже встановлені на навушниках, а малі та великі вкладиші знаходяться під лотком у коробці з навушниками AirPods Pro і вкладені в скручений зарядний кабель. Щоб визначити розмір вкладиша, розгорніть його край і знайдіть букву S, M або L (для малих, середніх і великих вкладишів, відповідно), нанесену на внутрішній стороні вкладиша поряд з його основою.

Спочатку надягніть навушники AirPods із вкладишами середнього розміру і перевірте, чи добре вони сидять. Якщо навушники сидять нещільно, спробуйте відрегулювати або використовуйте вкладки більшого розміру. Якщо вкладки здаються занадто великими або незручними, встановіть вкладки меншого розміру.

Якщо ви не впевнені в розмірі вкладишів, скористайтеся перевіркою прилягання до вух

Якщо є сумніви в якості звуку і шуму придушення, можна перевірити прилягання вкладишів до вух. Виберіть вкладку, яка забезпечує зручну і досить щільну посадку навушників.

  1. Надягніть AirPods Pro і на пристрої iOS перейдіть в меню «Установки» > Bluetooth.
  2. Натисніть кнопку інформації поряд із навушниками AirPods у списку пристроїв.
  3. Натисніть «Перевірити прилягання до вух». Якщо перевірка прилягання до вух недоступна, переконайтеся, що використовується iOS (або iPadOS) 13.2 або пізнішої версії.
  4. Щоб продовжити, натисніть кнопку відтворення.

Якщо в перевірці пропонується відрегулювати навушники або скористатися вкладками іншого розміру, відрегулюйте AirPods Pro і запустіть перевірку ще раз. Потім скористайтеся вкладками іншого розміру. Можливо, вам знадобляться вкладиші різного розміру для лівого та правого вуха.

Зняття та установка вкладишів

Щоб зняти вкладку, потягніть його в області основи, де вкладка прикріплюється до навушника AirPods.

Щоб встановити вкладку, поєднайте його з овальним роз'ємом на навушнику AirPods. Натисніть пальцями на основу вкладки, щоб вставити його в роз'єм до клацання.

Блог