Пн-Пт: с 9:00 до 19:00 Мы уже закрыты, но снова откроемся что бы радовать вас завтра в 10:00
Сб: с 10:00 до 16:00
Вс: выходной
UA
RU
UA
RU
UA
RU
UA
RU
UA
RU
Киев, ул. Алексея Тихого 42а, м. Шулявская
Пн-Пт: с 9:00 до 19:00
Сб: с 10:00 до 16:00
Вс: выходной
UA
RU

Нова watchOS 11

14.06.2024

Apple представила watchOS 11 на своей конференции разработчиков, принося расширенные функции искусственного интеллекта, улучшенное отслеживание состояния здоровья и физической формы и новое приложение.

Новые функции в watchOS 11 призваны изменить, как пользователи тренируются и отслеживают свое здоровье. Обновление представляет новый метод измерения интенсивности тренировки с помощью частоты сердечных сокращений, возраста и веса, что позволяет пользователям получать оценку усилий.

Пользователи также могут настроить фитнес-цели по дням недели и воспользоваться преимуществами отдыха.

Новое приложение Vitals

Новое приложение Health, Vitals, позволяет пользователям отслеживать ежедневные показатели здоровья, исследовать прошлые данные и получать уведомления о значениях, выходящих за пределы диапазона.

Это позволяет пользователям ежедневно отслеживать состояние своего здоровья и определять показатели, выходящие за рамки стандартного диапазона. Если два или более показателей выходят из строя, пользователи получают уведомление с возможной связью с факторами образа жизни, такими как изменение высоты, потребление алкоголя или болезнь.

59968-123025-watchOS-11-training-load-xl

Live Activities

За допомогою Live Activities програми можуть показувати інформацію в реальному часі прямо з екрана блокування або Dynamic Island. «Для програм із частими оновленнями вмісту та статусу, які виходять за рамки існуючої системи push-сповіщень, Live Activities може бути більш гнучким способом інформувати людей про події, дії чи завдання в реальному часі», — описує Apple цю функцію.

З watchOS 11 Apple інтелектуально переносить живі дії на Apple Watch . Це тому, що годинник віддзеркалює живу активність iPhone. Цей процес відбувається автоматично, коли на iPhone, підключеному до годинника, запущено Live Activity. Це чудова новина, оскільки не кожна програма для iOS має версію watchOS.

На Apple Watch дії в реальному часі відображаються в Smart Stack, доступ до якого можна отримати, повернувши коронку Digital Crown вгору. Однак система автоматично показує вам Smart Stack із активністю в реальному часі вгорі, коли надходить нове оновлення статусу.

watchos-11-live-activities

Більше можливостей для вагітності

Коли вагітність реєструється в програмі Health, програма Cycle Tracking на Apple Watch відображає термін вагітності та відстежує симптоми, пов’язані з вагітністю. Користувачам пропонується налаштувати порогові значення сповіщень про високу частоту серцевих скорочень через підвищення частоти серцевих скорочень під час вагітності.

Крім того, програма «Здоров’я» пропонує щомісячні нагадування про оцінку психічного здоров’я та сповіщення про стійкість при ходьбі на iPhone, сповіщаючи користувачів про підвищений ризик падіння протягом третього триместру.

59968-123023-watchOS-11-cycle-tracking-xl

Вимірювання ефективності за допомогою тренувального навантаження

Оновлення watchOS 11 представляє Training Load, нову функцію, яка вимірює вплив інтенсивності та тривалості тренування на організм з часом. Він порівнює навантаження від тренувань за останні сім днів з попередніми 28 днями, допомагаючи користувачам приймати обґрунтовані рішення щодо тренувань.

Після кожного тренування користувачі можуть оцінювати зусилля за шкалою від 1 до 10, за допомогою алгоритму, що забезпечує автоматичні оцінки на основі таких даних, як вік, зріст, вага, GPS, пульс і висота. Ця функція гарантує, що користувачі можуть пристосуватися до таких факторів, як стрес або біль.

Фітнес-функції

За допомогою watchOS 11 користувачі можуть призупинити свої кільця активності на день, тиждень, місяць або більше, не впливаючи на серію нагород, незалежно від того, чи планують день відпочинку, мають справу з травмою чи просто потребують перерви.

[blog-product-4179,4182,4191,4194-title-new_product]

Вони можуть налаштувати свої цілі кільця активності за днями тижня для індивідуальної мотивації. Крім того, програма «Фітнес» на iPhone дозволяє користувачам персоналізувати вкладку «Підсумок», відображаючи нові показники для таких видів діяльності, як біг, піший туризм, плавання та уважність.

Більше персоналізації

Smart Stack у watchOS 11 став ще інтелектуальнішим, пропонуючи швидкий доступ до важливої ​​інформації з будь-якого циферблата. Він містить нові віджети, такі як Shazam, Photos і Distance, і може пропонувати віджети на основі часу, дати, місця розташування та щоденних процедур.

Наприклад, перед штормом може з’явитися віджет попередження про сувору погоду. Інтерактивні віджети тепер дозволяють пряму взаємодію з Smart Stack, а також доступні Live Activities.

Крім того, циферблат Photos використовує машинне навчання, щоб рекомендувати найкращі фотографії на основі естетики та композиції, оптимізуючи положення об’єкта зйомки та створюючи глибину. Користувачі можуть персоналізувати обличчя за допомогою різних розмірів часу, макетів і шрифтів, а новий динамічний режим відображає інше зображення кожного разу, коли піднімається зап’ястя.

59968-123024-watchOS-11-smart-stack-xl

Інші оновлення для watchOS 11

Програма «Тренування» в watchOS 11 тепер підтримує більше типів тренувань із покращеним відстеженням GPS, зокрема такі види спорту, як футбол, американський футбол і лижі. Користувачі можуть переглядати карти маршрутів для додаткових тренувань і створювати власні тренування для запливів у басейні з підтримкою на основі інтервалів.

Далі Apple Maps пропонує офлайн-пішохідні прогулянки національними парками США та створені користувачами пішохідні маршрути з покроковими вказівками. Сповіщення пересилаються з iPhone 15 Pro на Apple Watch, а розширені можливості продажу квитків в Apple Wallet включають деталі подій.

Нарешті, Tap to Cash дозволяє переказувати Apple Cash, тримаючи Apple Watch біля іншого пристрою.

Які моделі Apple Watch підтримують watchOS 11

Оновлення watchOS 11 сумісне з Apple Watch Series 6, 7, 8 і 9, Apple Watch Ultra 1-го і 2-го поколінь, а також Apple Watch SE першого і другого поколінь. Однак Apple Watch Series 4 і Apple Watch Series 5 не отримають watchOS 11.

watch

Блог